spot_img
Altele
  AcasăNationalSmart shopping - tips&tricks

  Smart shopping – tips&tricks

  Tuturor ne surâde ideea de a fi în pas cu moda și de a face cumpărături atunci când avem o zi mai puțin plăcută sau pur și simplu când sunt reduceri. Totuși, este bine să ne gândim puțin înainte, pentru a nu irosi banii pe lucruri care nu ne sunt neapărat utile sau care doar sunt în trend. În astfel de momente e bine să ții cont de câteva idei, care cu siguranță îți vor fi de ajutor.

   

  1.Fă-ți o listă

  Oricât de greu ți-ar fi, probabil că e cazul să te desparți de unele piese din garderoba ta. Înainte de a lua o decizie, verifică gradul de uzură, fii sinceră cu tine și vei ști astfel dacă vei mai purta sau nu produsul respectiv. Cu cât te decizi mai repede, cu atât vei putea să începi să îți faci o listă cu ceea ce ai nevoie sau ce ceea ce îți dorești. Astfel, dacă ai nevoie de mai multe haine de dama, intră online, pe site-urile specializate, din confortul casei tale, și pune la favorite ceea ce crezi că se potrivește stilului tău, dar și activităților pe care le desfășori sau urmează în următoarea perioadă.

  2.Setează un buget

  Gândește-te la o sumă pe care crezi că o poți aloca reînnoirii garderobei tale. Dacă urmează să ai o zi de naștere și trebuie să faci un cadou, spre exemplu o pereche de pijamale pentru dama, ține cont și de acest aspect. Pare greu, însă acest lucru nu trebuie să ți se pară ca o restricție, ci ca un mod în care te asiguri că îți poți satisface și alte nevoi în perioada următoare.

   

  3.Compară prețurile

  Știu că pare tentant să iei primul lucru drăguț pe care îl vezi dar, cu puțină răbdare, vei vedea că poți găsi articole similare, la un preț poate mai bun. Verifică dacă sunt promoții și dacă poți să îți iei mai multe produse, eventual din game diferite pentru a le putea combina.

   

  4.Evită influențele media

  În zilele noastre, rețele de socializare ocupă o parte din timpul nostru, dar în același timp ne ajută să aflăm care sunt tendințele, culorile sezonului, ce se mai poartă și ce nu. Deși aceste influențe își pot pune amprenta pe stilul nostru, este bine ca fiecare să fie conștient de felul în care arată și de proporțiile corpului atunci când își alege hainele. În felul acesta, nu vei achiziționa haine care nu îți vin acum, dar speri să se întâmple la un moment dat.

   

  1. Verifică politica de retur

  Oricât de bine ai verifica măsura sau calitatea pentru fiecare brand în parte, e posibil ca unele piese să nu fie pe gustul tău atunci când le vezi în realitate. Verifică condițiile în care se pot returna, dar și termenul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: