spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAntonis Constantinides spune: "Acest sezon nu va trece fără un rezultat de...

  Antonis Constantinides spune: „Acest sezon nu va trece fără un rezultat de succes la Târgu Jiu”

  Evoluţia senzaţională a baschetbaliştilor de la Energia în meciul din FIBA Europe Cup nu putea trece neobservată. Energia a trecut cu 87-72 de BC Sigal Prishtina în primul meci din Grupa K. Primul care s-a grăbit să-i laude pe jucători a fost chiar antrenorul Antonis Constantinides, mulţumit de randamentul elevilor lui. „Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru extraordinara concentrare de pe parcursul meciului și am reușit cu unele momente de apărare să ne aducem aminte de momentele de anul trecut, în special cu apărarea din sfertul trei și am arătat încă o dată că terenul nostru este unul dificil pentru a câștiga aici și în Europa și în competiția internă, numai dacă nu ne ucidem singuri, cum am făcut cu Mediașul”, a comentat Antonis Constantinides.

  Felicitări pentru români!

  sport-02-29Absenţa lui Diggs l-a determinat pe antrenor să mizeze mai mult pe jucătorii romi din lot, iar aceştia au dat randament. „Vreau să felicit în mod deosebit jucătorii români. Este pentru a treia oară când au fost nevoiți să stea atât de mult pe teren, prima dată în cele două meciuri de cupă cu Timișoara, și astăzi pentru că am avut un străin mai puțin. trebuie să avem încredere în jucătorii noștri români pentru că în orice moment până acum, când am avut nevoie de ei, au găsit soluția și ne-au ajutat, chiar au făcut diferența în echipă”, a mai spus antrenoruk Energiei.

  Altă imagine

  Echipa gorjeană a arătat un grad ridicat de motivaţie, semn că pe jucători îi interesează mult ce se întâmplă cu echipa în meciurile europene. „Am discutat cu jucătorii și le-am spus că trebui să înepem cât mai curând să legăm din nou șirul victoriilor și suntem foarte fericiți că am găsit soluții într-un meci în care am avut momente foarte bune, unele chiar excelente, să ne întoarcem la șirul de victorii. Echipa era pregătită și la Craiova și la Dinamo. Ceea ce s-a întâmplat cu Mediaș a fost cu totul altceva. Nu mai este nevoie să discutăm ce a fost atunci, ne-am ucis singuri și am lăsat o imagine proastă, iar principalii vinovați sunt antrenorii și jucătorii, nimeni altcineva”, a mai spus Constantinides. Acesta merge mai departe şi spune că echipa este datoarea fanilor. „După ultimele rezultate este normal ca suporterii noștri să fie un pic mai reticenți, dar vrem ca toată lumea să creadă în această echipă în acest sezon și să fie la fel de siguri că o să îi facem la fel de mândri cum i-am făcut și sezonul trecut. Antrenorul acestei echipe, îl cunoașteți foarte bine, dar vă reamintesc, este un luptător și nu va lăsa acest sezon să treacă fără un rezultat de succes la Târgu-Jiu! Pentru noi, ultimele săptămâni au fost dificile și pentru antrenori și pentru jucători, în special pentru jucători. Felicitări tuturor încă o dată, iar de acum ne concentrăm pe meciul de la Sibiu pentru că trebuie să ne întoarcem la victorii și în campionat”, a mai punctat Constantinides.

  Adversari trişti

  De partea opusă, antrenorul celor de Sigal Prishtina, Marjan Ilievski era foarte afectat. „Nu am cunoscut cu adevărat echipa cu care am jucat astăzi. Știam că această echipă a început prost campionatul intern și asta a fost rău pentru noi pentru că această echipă a început să joace din ce în ce mai bine, iar împotriva noastră au jucat cel mai bun baschet pe care noi l-am văzut la ei. Suntem o echipă tânără, nouă în această competiție, chiar dacă mulți jucători au o mare experiență, clubul și echipa au debutat în această competiție europeană. Vreau să felicit echipa gazdă pentru jocul bun făcut, au meritat victoria. Nu am reușit să îi stopăm acțiunile lui Mack în debutul partidei, nu am reușit să jucăm ceea ce ne-am propus și când echipa Energiei și-a găsit ritmul de joc ne-a fost greu să îi mai oprim.

  „Nu văd acum o echipă cu mult mai bună decât alta chiar dacă echipa Astanei ne oferă un nume mare, iar Energia este o echipă care a jucat anul trecut în Final Four. Lupta este deschisă tuturor, toate echipele sunt bune”, Marjan Ilievski, antrenor ASA

  „Este un nou început, nu puteam să continuăm cu acel șir al înfrângerilor. Am reușit această performanță contra unei echipe cu jucători cu o vastă experiență în Euro Cup, în Euroligă, în NBA. Să nu credeți că Prishtina este o echipă slabă! Tocmai de aceea trebuie să prezentăm felicitările noastre jucătorilor”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: