spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCluj Arena, gata de grupele Europa League

  Cluj Arena, gata de grupele Europa League

  La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, oficialii de la Pandurii au primit vizita reprezentanţilor UEFA pe stadionul Cluj Arena. Acolo ar urma să joace echipa olteană în cazul în care va ajunge din nou în grupele Europa League.

  sport-03-11

  Vladimiras Buzmakovas din Lituania şi Robert Wagner din Austria au prezentat reprezentanţilor clubului Pandurii, ai televiziunii care va produce jocurile şi ai stadionului Cluj Arena prevederile Manualului UEFA pentru meciurile din grupele Europa League. Delegaţia clubului Pandurii Târgu-Jiu a fost compusă din: Daniel Băloi – responsabil licenţiere, Monalisa Popescu – coordonator birou de presă şi Lucian Calotă – ticketing manager, în timp ce din partea administraţiei stadionului Cluj Arena au participat Radu Raţiu şi Dan Brânduşanu. Cu această ocazie delegaţii UEFA au inspectat stadionul Cluj Arena pentru a verifica tribunele, căile de acces şi anexele stadionului, sălile de lucru şi pentru activităţi mass-media, precum şi terenul de joc şi vestiarele.

  Tururile preliminare la Severin

  Chiar dacă nu au anunţat oficial, reprezentanţii CS Pandurii au fost înştiinţaţi că meciurile contând pentru tururile preliminare, turul 3 şi dacă este nevoie şi play-off-ul se vor disputa la Severin. Deocamdată, cei de la Pandurii au primit doar acordul de principiu, însă au obligaţia ca într-un timp scurt să remedieze punctele pe care cei de la UEFA le cer pentru o organizare şi mai bună a jocurilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: