spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu a pierdut din nou la doar un gol diferență

  CSM Târgu Jiu a pierdut din nou la doar un gol diferență

  CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, confruntarea cu SCM Gloria Buzău, scor 24-25, la pauză 11-11. Echipa pregătită de Liviu Andrieș a fost foarte aproape de un rezultat surpriză, după ce a condus cu 3 goluri la Buzău, dar a cedat pe final de meci.

  Alexandra Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu. Coordonatorul de joc al CSM a reușit 4 goluri în disputa de la Buzău. O evoluție remarcabilă a avut și Ekaterina Dzhukeva, care a apărat trei aruncări de la 7 m și a avut alte numeroase intervenții pe parcursul partidei. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu se menține și după această etapă pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte.

  În fața unui adversar, Gloria Buzău, mult mai bine cotat și care este mai mereu în top 5 cele mai bune formații din România, CSM Târgu Jiu a jucat fără complexe. Fetele lui Liviu Andrieș au dat o replică solidă Buzăului, care a tremurat serios pentru victorie, deși după aspectul jocului, un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil. Gorjencele mai aveau nevoie de câteva secunde pentru a pleca cu un punct de la Buzău și doar sirena de final le-a salvat pe buzoience. Dzhukeva a făcut o nouă partidă foarte bună în poarta echipei din Târgu Jiu, în timp ce în teren, colegele sale au jucat de la egal la egal cu mult mai titratele lor adversare și foarte puțin le-a lipsit să plece cu cel puțin un punct de la Buzău.

  „Suntem pe un drum bun“

  Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că echipa a dovedit că poate pune probleme oricărui adversar, indiferent de valoarea sa: „Ne-am bătut cu toți granzii campionatului. Cu CSM București, cu Vâlcea, cu Buzăul, am pierdut la un gol, ne-am luat cu ei la trântă, dar nu prea am cules roadele, dar suntem pe un drum bun și ne bucurăm pentru ceea ce realizăm la Târgu Jiu. Indiferent ce adversar ai în față, trebuie să îți pui în cap că trebuie să câștigi, pentru că doar așa poți face performanță. A fost un meci în care, din nou, am fost foarte aproape de un rezultat bun. Și după acest meci avem o oarecare frustrare, însă trebuie să rămânem cu lucrurile pozitive din această confruntare, pentru că am întâlnit un adversar care are în componență jucătoare foarte experimentate și valoroase. Cu siguranță, toată munca pe care fetele au depus-o se vede, iar handbalul pe care-l jucăm ne dă încredere pentru viitor!”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: