spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertLiberalii cu funcții de la Motru, obligați să doneze câte o indemnizație...

  Liberalii cu funcții de la Motru, obligați să doneze câte o indemnizație la partid! Banii se duc pe flori și ciocolate electorale

  Cel uns de liberali, candidat la alegerile pentru Primăria Motru, Gigel Jianu, a decis, la ultima ședință de la PNL Motru, să le impună membrilor din organizației, celor care sunt membrii în CA-uri, consilierilor municipali și celor care au funcții menținute de partid în minerit, să își doneze o indemnizație la partid. Evident că membrii vizați au mustăcit la această cerință venită de la viitorul candidat.

  Banii astfel colectați nu se duc la Târgu Jiu, la organizația județeană, ci rămân la organizația municipală pentru a se cumpără din ei flori și ciocolate pentru 1-8 martie. Mai exact, pentru demersul electoral al lui Jianu, care a trecut astfel peste Dan Matei, președintele de facto al PNL Motru.

  Evident că la sumele donate obligatoriu se adună și cotizația lunară a membrilor în organizația motreană, respectivii fiind somați să plătească urgent, deoarece viitorii candidați la Primărie și la Consiliul Local nu prea sunt solvabili.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: