spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertNaşii Timişoarei !

  Naşii Timişoarei !

  Baschetbaliştii de la Energia au câştigat pentru a treia oară împotriva celor de la BC Timişoara

  BC TIMIŞOARA: V. Subotic 16 puncte, K. Smith 15p, G. Toth 15p, S. Dundjerski 10p, D. Djapa 8p, I. Jelenic 6p, C. Petrişor, P. Reljic, Z. Milencovic, R. Covaciu, V. Szekely. Antrenor: M. Perovic.

  ENERGIA: Porter Troupe 19 puncte, Lamont Mack 19p, Callistus Eziukwu 16p, Lazar Radosavjlevic 15p, Jamar Diggs 7p, Adrian Guţoaia 4p, Barîş Aktaş 2p, Szabolcs Şanta 2p, Dragoş Andrei, Paris Horne, Alexandru Mihuţi. Antrenor: Antonis Constantinides.

  Sala Constantin Jude

  Arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Şerban Raşoga, Cosmin Prişcă.

  Comisar: Radu Vaida.

  Echipa de baschet Energia a reuşit să câştige primul meci în deplasare în acest sezon. Gorjenii erau într-o situaţie alarmantă, fără victorie în deplasare şi în coada clasamentului, aşa că meciul de la Timişoara nu putea fi ratat de olteni care deja joacă sub presiunea rezultatelor. Ei bine, se pare că BC Timişoara a devenit adversarul cel mai abordabil de către olteni, şi asta pentru că deja în acest sezon Energia a învins de trei ori Timişoara.

  sport-02-23

  Meci decis în partea a doua

  Meciul de la Timişoara a fost unul în mare parte echilibrat în primele două sferturi. Cele două echipe au condus pe rând, ambele au avut evoluţii oscilante în decursul celor 20 de minute, însă la pauză cei care conduceau au fost gorjenii cu scorul de 33-37. În partea a doua, Energia a fost echipa mai inspirată, aruncările de la distanţă au început să-şi atingă ţinta, astfel că Troupe şi ai lui s-au distanţat decisiv ajungând să conducă chiar şi la 20 de puncte diferenţă, scor 59-79. La final s-a consemnat un scor care ne scuteşte de orice comentarii, 70-84, victorie concludentă a oltenilor care propulsează Energia în top 10 în Liga Naţională.

  Reacţiile de la final

  După acest meci, antrenorul Energiei, Antonis Constantinides era mulţumit de randamentul echipei sale. „Nu am avut altă opţiune decât victoria, pentru că stăm prost în clasament. Totuşi, cred că ierarhia este mincinoasă la acest moment, deoarece noi am avut multe meciuri în deplasare. Suntem într-o situaţie grea cu câte două meciuri pe săptămână plus aceste deplasări care sunt foarte obositoare”, a declarat Antonis Constantinides. De partea opusă, Milorad Perovic era resemnat. „Felicit echipa adversă pentru victorie şi jocul inspirat. Noi am făcut o repriză a doua slabă, mai ales în apărare. Nici atacul nu a funcționat foarte bine, astfel că am pierdut meciul”, a declarat Milorad Perovic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: