spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPandurii prinși în strategii!

  Pandurii prinși în strategii!

  Narcis Răducan spune: „Creionăm o strategie pentru iarnă”

  Mai sunt cinci etape de jucat până la finalul acestui an, runde ce par foarte grele, dar și extrem de importante. Gorjenii sunt angrenați în această luptă pentru accederea în play-off, și cum deja clasamentul s-a strâns în partea superioară, între locul 1 și locul 7, primul care nu merge în play-off, distanța este de doar 10 puncte, orice se poate întâmpla. În aceste condiții toată lumea evită să vorbească de lupta ce va avea loc în primăvară în acel play-off, implicit și despre campania de transferuri.

  sport-01-24

  „Să fim pregătiți”

  Târgujienii sunt favoriți să prindă un loc în primele șase poziții din Liga 1, însă pentru asta mai au de tras. Și pentru ca la iarnă să nu fie surprinși de pauza ce va veni, pauză în care se fac mișcări de trupe. „Am stat cu Edi de vorbă şi creionăm o strategie pentru iarnă, deocamdată nu e nimic definitiv”, spune șeful pandurilor, Narcis Răducan. Acesta spune că în aceste etape unii jucători de la Pandurii pot demonstra că merită să continue și să joace pentru echipa gorjeană. „Pe de o parte toţi jucătorii au încă posibilitatea să demonstreze ce au de demonstrat, apoi este important pentru ce obiectiv vorbim. Sigur că toate gândurile noastre se îndreaptă către play off, odată ce nu suntem matematic acolo trebuie să fim pregătiţi pentru orice”, a spus Răducan.

  2-3 jucători foarte buni

  Întrebat care sunt posturile vizate pentru a fi întărite, președintele pandurilor spune că orice jucător de valoare ce va fi adus poate aduce un plus pentru echipă indiferent pe ce post joacă. „În principiu vom încerca să acoperim punctele să zicem vulnerabile, pentru că sunt puţine, echipa a mers foarte bine în acest sezon şi nu sunt foarte multe lucruri de reglat, dar dacă ne dorim mai mult atunci ar trebui să aducem un plus de valoare şi cred că ar fi bine venit în fiecare compartiment”, a mai spus Narcis Răducan. Trăgând o concluzie, șeful pandurilor spune că „aceasta e ideea, să vină 2-3 jucători foarte buni”.

  Nu pleacă nimeni

  În ceea ce privește lista cu jucătorii care vor părăsi echipa gorjeană la iarnă în urma unui transfer, Narcis Răducan spune că nici un om de bază nu va părăsi echipa olteană. „E puţin probabil să vindem ceva în iarnă, prioritatea noastră este să ne calificăm în play off, sunt mult mai multe beneficii pentru noi să ajungem acolo, să jucăm într-o cupă europeană în paralel cu să vindem 1-2 jucători importanţi. Ne-am diminua şansele pentru obiectivul pe care ni l-am propus şi nu văd un scenariu realizabil”, a mai punctat Narcis Răducan.

  Măcinați de probleme

  E clar că pandurilor le trebuie întăriri și pentru a dubla cumva posturile în echipă. De exemplu la meciul de aseară de la Severin, Iordănescu nu a putut miza pe mai mulți jucători, așa că ar fi avut nevoie de variante în plus pentru a fi acoperit. Wellington nu a reuşit să depăşească deloc perioada proastă, accidentările venind în mod repetat în locuri diverse şi de categorii diverse. La acest atacant perioada lungă de inactivitate îşi pune amprenta, își revine și după un timp în urma antrenamentelor cade iarăși. „Asta mă sperie, impacientează. Nu-l vom avea, nu ştiu dacă îşi va reveni până la finalul anului”, spune Edi Iordănescu. Gorjenii au și o altă problemă cu Filip Mrzljak s-a accidentat la genunchi, așa că Iordănescu a trebuit să caute o soluție pentru a-l înlocui.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: