spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPandurii vrea victoria cu Petrolul

  Pandurii vrea victoria cu Petrolul

  Pandurii iau cu asalt ultimele şase etape rămase de jucat în acest an 2015. Gorjenii îşi încep seria cu un meci acasă contra Petrolului Ploieşti, o echipă care se confruntă cu mari probleme însă care poate fi periculoasă. Dacă cei de la Pandurii în ultimele 11 etape au pierdut un singur meci, cei de la Petrolul în ultimele 9 etape nu au bătut pe nimeni, aşa că aparent meciul pare la îndemâna gorjenilor. Dar, Edi Iordănescu suflă şi în iaurt pentru a nu se arde, ba chiar oferă şi anumite argumente ce ar sta la baza afirmaţiilor sale, aşa că oltenii sunt prudenţi. „E un meci foarte greu. avem probleme de lot, Răduţ şi Nicoară sunt suspendaţi, Wellington este accidentat. În plus este vorba şi de suspendarea mea, aşa că ne aşteaptă un meci greu”, a spus Iordănescu.

  sport-01-23

  „Meci greu”

  Gorjenii par decişi să facă un nou meci bun, să câştige şi astfel să mai facă un pas spre realizarea obiectivului. „Am încercat să gestionăm bine această pauză. E o perioadă extrem de importantă, ne aşteaptă o bătălie finală, cele şase etape rămase până la finalul anului în care sunt puse puncte importante puse în joc de care avem nevoie pentru a ne asigura şanse importante în realizarea obiectivului. Nu vrem să lăsăm partea cea mai grea pentru ultimele trei etape, trei jocuri extrem de grele”, spune Edi Iordănescu.

  Antrenorul pandurilor este prudent şi ia în serios fiecare joc în parte, şi la fel ca şi până acum transmite un mesaj clar de prudenţă. „Ne aşteaptă un joc extrem de dificil. Contextul face ca acest joc să fie greu din punctul meu de vedere. Petrolul este o echipă care subperformează care nu şi-a atins potenţialul maxim, au jucători cu valoare şi cu puţină atenţie şi şansă puteau avea mai multe puncte. Există potenţial individual, exprimarea echipei a suferit. Exprimarea nu a fost una consistentă şu coerentă, nu au arătat ca o echipă .sunt nişte jucători cunoscuţi acolo cu multe meciuri, cu experienţă şi au demonstrat valoare. Echipa nu a reuşit să fie eficientă şi de asta se află pe locul pe care este. Sunt şi acele puncte luate, dar ştiindu-l pe Mihai Stoichiţă şi climatul şi mediul pe care îl formează sunt sigur că în următoarea perioadă va putea suferi transformări pozitive. Sper să nu fie rapid. Petrolul are potenţial, la final va putea realiza obiectivul şi să evite retrogradarea. Au suferit o modificare la nivelul băncii tehnice, un antrenor pe care îl ştiu foarte bine, antrenor abil, experimentat şi care gestionează bine grupurile. Are această calitate de a regenera grupurile. Vor veni pregătiţi din punct de vedere mintal”, spune Edi Iordănescu.

  Avertizaţi!

  Precaut, tehnicianul pandurilor spune că cele trei puncte sunt foarte importante. Mai mult, Edi Iordănescu va trebui să-şi conducă echipa din tribună fiind suspendat la acest meci, aşa că elevii lui trebuie să treacă şi peste acest dezavantaj. „Eu nu voi putea să fiu pe bancă, avem o serie de accidentaţi şi suspendaţi. Ne prinde puţin descoperiţi acest meci, însă trebuie să intrăm în teren aşa cum trebuie, determinaţi cu personalitate, să dea dovadă de disponibilitate totală dar şi eficienţă. Sunt trei puncte puse în joc, iar obiectivul clar sunt cele trei puncte. Lumea ne vede favoriţi, nu sunt cu totul de acord, hârtia arată ceva, locul din clasament şi punctajul, dar jocul va fi diferit faţă de diferenţa pe care clasamentul o arată. E foarte greu să transmiţi din tribună, nu ai acces la vestiar, sunt multe lucruri pe care le poţi corecta în timpul unui joc, de aceea cred că antrenorii trebuie să fie activi pe bancă, să vină cu soluţii cu care să-şi ajute jucătorii şi echipa. Eu voi fi izolat în tribună. Mă gândesc să stau la televizor, e acelaşi lucru. Singurul avantaj e că din vârful tribunei voi vedea mai bine jocul decât la tv. Neavând dialog şi acces la echipă chiar nu îmi pot ajuta echipa absolut deloc”, a mai spus Iordănescu.

  Tot precaut este şi şeful pandurilor, Narcis Răducan. Acesta spune că meciul cu Petrolul este unul periculos. „Eu am o experienţă, chiar dacă nu sunt aşa în vârstă, totuşi am căpătat o experienţă şi de regulă la astfel de jocuri se aprinde un beculeţ, atunci când văd o diferenţă mare în clasament deja mă gândesc la pasul următor, cum să contribui şi eu la a motiva jucătorii într-un mod corect. Am fost recent avertizaţi la partida cu Voluntari că diferenţa nu este atât de mare în fotbalul nostru şi când nu tratezi corect adversarul, dublat cu anumite greşeli de arbitraj, se pot întâmpla surprize neplăcute. Sunt două meciuri cu acelaşi profil, Petrolul este o echipă care în turul campionatului ne-a opus o dârză opoziţie, încă au jucători în lot care pot juca la multe dintre echipele importante ale campionatului”, a spus Narcis Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: