spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews Alert"Şi Steaua poate fi bătută!"

  „Şi Steaua poate fi bătută!”

  În etapa care se va juca la finalul acestei săptămâni, trei meciuri sunt cap de afiş. Rapid-Dinamo, Vaslui-CFR, dar şi Pandurii-Steaua. Orice se poate întâmpla în cele trei partide care cu siguranţă vor face audienţă pe stadioane şi în faţa micului ecran. Partida de la Târgu-Jiu se va juca cu casa închisă, organizatorii fiind convinşi că stadionul va fi plin la ora partidei.

  „La un asemenea meci capacitatea stadionului nostru e mult prea mică. Avem cereri mari de bilete, cred că un stadion de 20 mii de locuri ar fi tot insuficient. Steaua e Steaua, atrage publicul”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Întrebat care echipă e favorită, oficialul pandurilor cotează propria echipă cu şanse mai mari la victorie. „Noi am prefera să jucăm numai cu echipele mari care preferă jocul şi nu se închid. Meciul cu Steaua e greu, însă, nu doar pentru noi cât şi pentru ei. I-am bătut în tur cu 2-1, nu văd de ce nu i-am putea bate din nou. O dublă victorie cu Steaua înseamnă foarte mult. Steaua are un lot valoros, însă, eu cred că suntem favoriţi în faţa lor. cotez şansa echipei noastre la vreo 60%, în timp ce Stelei îi dau 40%”, a mai spus Eugen Pârvulescu. Pandurul şef este convins că meciul de sâmbătă seara va fi unul foarte spectaculos. „Steaua şi Pandurii sunt două echipe care joacă fotbal. Nu se închid, ambele vor dori victoria, aşa că sunt sigur că va fi spectacol pe teren. Un meci care nu merită a fi ratat”, a mai declarat Pârvulescu.

  Rival cu fiul său

  Oficialul pandurilor ar putea trăi sâmbătă un nou sentiment ciudat pentru că va juca împotriva fiului său. „Eu un meci special pentru că din nou fiul meu va juca pentru adversarii echipei mele. Aş vrea ca acea accidentare a lui Paul să nu fie gravă şi sâmbătă să fie pe teren. El este profesionist, va veni să joace pentru echipa la care este legitimat, iar eu vreau ca echipa mea să câştige. Asta este, 90 de minute fiecare e profesionist şi îşi vede interesul echipei sale”, a declarat Eugen Pârvulescu.

  Tamboura, noul Adebayor

  În Antalya, jucătorul din Mali, Tamboura a marcat două goluri echipei Pandurii. Atacantul susţinea probe de joc pentru echipa Skendija, însă nu a semnat cu acea echipă ajungând după o lună de zile la Pandurii. „Am semnat deja pe o perioadă de trei ani cu o echipă bună din România şi sper să am şanse să pot face jocuri bune aici. Nu sunt pregătit fizic, însă sper ca în scurt timp să fiu apt de joc. Trebuie să învăţ planurile, să mă obişnuiesc cu echipa, cu antrenorul. Îmi amintesc că am jucat în Antalya contra Pandurilor. Am marcat două goluri şi am dat o pasă decisivă, apoi echipa şi managerul meu au fost contactaţi şi acum, iată-mă aici. Fotbalul românesc este unul foarte bun, îl ştiu de la televizor. Ştiu despre jucători mari precum Gheorghe Hagi, Moldovan sau Adrian Mutu. Sunt mulţi jucători români buni. Campionatul, de asemenea, este unul bun. Colegii îmi spun Adebayor, probabil şi profilul meu, înfăţişarea, aduce cu cea a lui Adebayor”, a spus Tamboura.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: