spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertSportivele junioare de valoare de la CSM Târgu Jiu vor face pasul...

  Sportivele junioare de valoare de la CSM Târgu Jiu vor face pasul la primele echipe

  Sportivele de valoare de la echipele de juniori ale Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu vor face pasul către primele echipe.

  „Într-un an sau doi, vor apărea la prima echipă handbaliste produse de CSM Târgu Jiu, care chiar vor juca, deoarece se lucrează foarte bine. La nivel de junioare II avem o echipă foarte puternică și sunt convins că va merge la un turneu final. Sportivele muncesc foarte mult. Sunt fete care au vârste de 15-16 ani și cred că este prea devreme să facă pasul la prima echipă. Poate că la finalul sezonului vor putea să debuteze“, a precizat Rober Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

   

  „La prima echipă de baschet, aproape toți jucătorii români sunt din Târgu Jiu“
  Sportivii care practică baschetul și handbalul, dar și alte sporturi, nu vor mai fi nevoiți să plece în alte orașe din țară pentru a se afirma.
  „Nu vor mai avea motive să plece la alte echipe. Eu sunt convins că au valoare și abia aștept să-i văd. Ai o satisfacție enormă când acești sportivi sunt crescuți de noi. Acum nu mai au motive să plece la alte echipe. La prima echipă de baschet, aproape toți jucătorii români sunt din Târgu Jiu și asta mă bucură foarte mult.
  Ai o satisfacție enormă când acești sportivi crescuți de noi reușesc să confirme“, a mai adăugat directorul CSM Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: