spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăAdministratieTrufelea, alături de primarii de pe Valea Motrului, de Sfânta Varvara! Promisiuni...

  Trufelea, alături de primarii de pe Valea Motrului, de Sfânta Varvara! Promisiuni pentru „determinați”

  La Motru a avut loc, luni, de Sfânta Varvara, o comemorare în cinstea minerilor decedați la locurile de muncă, ocazie cu care instituții de pe raza municipiului, dar și mai multe oficialități, au fost prezente și au depus coroane de flori la monumentul minerului din oraș.    

  Primarul Cosmin Morega a avut alături pe Cosmin Trufelea, membru în Directoratul CEO, cât și trei primari de pe Valea Motrului, mai exact pe Alpredi Gheorghe de la Glogova, Țuilă Florinel de la Cătunele și pe Pârjol Constantin de la Văgiulești. Respectivii au ținut să fie aproape de primarul Morega, având în vedere că cetățeni din localitățile lor lucrează la CEO și ei reprezintă localități cu activitate minieră.

  În urma discuțiilor purtate cu primarii prezenți, membrul Directoratului a transmis, de la microfonul ceremoniei, un mesaj clar pentru cei 1800 de angajați pe perioadă determinată din CEO, mai exact că aceștia își vor continua activitatea, și în 2024, în cadrul companiei.

  Aceasta este singura ceremonie de Sf.Varvara, care, pe lângă numărul mare de participanți(cetățeni, mineri, reprezentanți ai carierelor) s-a bucurat și de prezența celor patru primari din zona Motru, demonstrându-se astfel cetățenilor că autoritățile sunt interesate de soarta CEO, de păstrarea locurilor de muncă, dar, mai ales, s-a demonstrat dorința tuturor ca activitatea minieră să continue zeci de ani de acum înainte.

  După depunerea coroanelor de flori, cei prezenți au fost invitați să participe, mâine, la evenimentul pregătit pentru copiii comunității, adică deschiderea cutiei poștale pentru Moș Crăciun și aprinderea iluminatului festiv din Motru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: