spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăPoliticAşteptat în PSD

  Aşteptat în PSD

  Uşa PSD Târgu-Jiu este deschisă pentru noi consilieri, inclusiv pentru consilierul municipal şi directorul general din cadrul Minprest, Gabriel Giorgi. Declaraţia îi aparţine preşedintelui Organizaţiei PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, în urma afirmaţiei făcute de consilierului local, Gabriel Giorgi, cum că se gândeşte la o posibilă demisie din PNL.

  Discuţiile cu privire la migraţia politică se poartă la cotă înaltă, în tot acest timp opoziţia aducând acuzaţii grave la adresa PSD-ului cu privire la migraţia aleşilor locali. Spre exemplu, organizaţia municipală a PSD Târgu-Jiu aşteaptă venirea în cadrul ei a noi consilieri locali. Astfel, preşedintele Aurel Popescu spune că liberalul Gabriel Giorgi este binevenit în echipa PSD pentru că a demonstrat că este un om serios. „Vom analiza şi eventuale sosiri în PSD a unor consilieri locali, dar repet: nu vom face noi presiuni şi nu vom veni noi cu propuneri de acest gen la niciunul dintre consilierii actuali. În situaţia în care doreşte acest lucru, vom fi deschişi oricăror discuţii, oricăror negocieri, vom avea o rundă de întâlniri, vom avea discuţiile care se impun atunci când se face o asemenea trecere de la un partid la altul şi dacă dânsul hotărăşte să vină la PSD nu vom face altceva decât să fim de acord pentru că a dovedit că este un om serios, un om care ştie să facă o analiză politică şi ştie să răspundă provocărilor”, a declarat preşedintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu.

  În ceea ce îl priveşte pe consilierul local, Gabriel Giorgi, acesta ar putea trece la PSD, odată ce va intra în vigoare ordonanţa care dă liber la migraţia aleşilor locali. Acesta a declarat că avea în plan să demisioneze din Partidul Naţional Liberal, nemulţumit fiind de alianţa cu democrat-liberalii. „Am avut speranţa că se renunţă la această structură politică. În consecinţă o să iau în calcul să-mi dau demisia din funcţia de membru PNL. Ordonanţa mă ajută, am 3 variante: PSD, PLR sau independent”, a precizat consilierul municipal. În opinia lui Giorgi mult discutata ordonanţă, care dă liber la “traseism”, este un lucru bun, în special pentru consilierii locali, pentru că după ruperea USL apăruse un blocaj în administraţia publică locală. „Din punctul meu de vedere această ordonanţă vine în ajutorul deblocării acestei situaţii pentru că ordonanţa în special este dată pentru consilieri”, a mai declarat Gabriel Giorgi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: