spot_img
26.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticCând doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!

  Când doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!

  E o zicală românescă: „Atunci când doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!” Sunt unii, însă, care nu țin cont de ea, nici dacă sunt mult mai mulți cei care le spun că sunt pe o cale greșită. Frustrat că pierde teren, pe zi ce trece, șeful PNL Gorj, Ion Iordache, atacă în dreapta și-n stânga, dând vina pe oricine, numai pe el nu, pentru faptul că îi pleacă oamenii din partid. Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, nu-l ia, însă, în calcul. Acesta spune că e normal să-i primească în partid pe cei ce nu se mai regăsesc în PNL și că mai mulți lideri politici din Gorj, chiar și din PNL, consideră că problema e la Iordache. Totuși Weber spune că s-ar așeza cu el la masa de lucru pentru o colaborare în interesul gorjenilor, fiind în coaliție, dar nu are cu cine.

  Weber a declarat la interviurile Infinit FM că Iordache trebuie să caute problema exodului din partid la propria persoană, o dată ce sunt atâția care îl pun la punct și îi arată problemele pe care le are, în urma atacurilor disperate pe care le lansează pentru a justifica fenomenul.

  „Ar trebui să-și pună semne de întrebare, privind credibilitatea lui la nivelul județului Gorj. Cred că ar trebui să țină seama și de declarațiile senatorului Rujan, la adresa senatorului Iordache, la adresa partidului, precum că în PNL mai sunt 3 membri și că întreaga organizație a PNL intră într-o mașină. Ar trebui să vadă și reacția celorlalți actori politici, incusiv din PNL, declarațiile făcute și de fostul președinte, deputatul  Vîlceanu,  de deputatul Manta, de Cosmin Popescu, la adresa comportamentului și a atitudinii pe care o are.  Eu îi doresc succes în acțiunile și în strategia pe care o aplică, dar văd că rămâne cam singur, cu doi-trei oameni. Până la urmă, este și o justificare a unui anumit tip de comportament.” a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

   Exodul dezamăgirii

  Liderul social-democraților de la Gorj îl sfătuiește pe șeful liberal să nu caute alți vinovați, când toți cei care pleacă se plâng de el: „Au venit primari, vă dau exemplu primarul Modrea, de la Turcinești. A venit și a spus că nu mai are comunicare acolo, ‘că e tot conflict, tot presiune, tot stare dictatorială, nu mă mai regăsesc, vreau să vin la PSD’. Ce puteam să-i spunem? Da, domnule primar, vă așteptăm cu drag. Noi colaborăm de multă vreme, eu de când sunt parlamentar nu am ținut  cont de culoarea politică dacă pot să sprijin o comunitate… Dacă Iordache a dizolvat organizația de la Târgu Jiu, pe ce motive, pe ce criterii nu știu! (…) Când au venit acei oameni și au completat adeziune și au spus că vor să se înscrie în PSD ce trebuia să spun eu, ca președinte al organizației, nu veniți?”

  Nici măcar metoda „dezbină și stăpânește” se pare că nu i-a mers lui Iordache. Viceprimarul Târgu Jiului, Bogdan Bejinaru, fost prim vicepreședinte și fost secretar general al PNL Târgu Jiu, a declarat pentru Gorjonline că, după ce a dizolvat organizația municipală a PNL, pentru ca primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, să-și piardă calitatea de președinte, Iordache a încercat să pună candidat la primărie din rândul oamenilor lui Romanescu, doar că n-a reușit.

  „Îi dau voie să se tatueze cu PSD”

  Obsesia lui Ion Iordache pentru PSD l-a făcut pe liderul organizației județene a partidului, Mihai Weber, să facă și o glumă pe seama lui: „Eu îi dau voie să se tatueze pe piept! Să scrie: PSD, Weber, Rujan, Romanescu, Cosmin Popescu! Să-și facă un tatuaj, că poate se simte mai bine așa, e mai apropiat de suflet …. E penibil! Să facă ceva concret!”

  Cu toate acestea, în condițiile în care PSD și PNL se află în coaliție, prin conjunctura de la nivel național că țara trebuie guvernată, Weber spune că trebuie să se așeze la masa de lucru cu colegii de coaliție de la Gorj, în interesul gorjenilor, dar constată că acest lucru e imposibil, cât timp organizația este condusă de Iordache. Asta în condițiile în care, pentru Iordache, niciunul dintre liderii politici din Gorj nu sunt buni, în afară de el: „În accepțiunea lui, Vîlceanu nu-i bun, Pecingină nu-i bun, Weber nu-i bun, Cosmin Popescu nu-i bun, Manta nu-i bun, Rujan nu-i bun, el are războaie pe toate palierele. Deputatul Pecingină a spus că e cel mai toxic personaj politic al Gorjului.” a mai precizat Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: