spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăPoliticCandidatul USR la Primăria Târgu-Jiu, lansat de Nicușor Dan

  Candidatul USR la Primăria Târgu-Jiu, lansat de Nicușor Dan

  Nicușor Dan, președintele USR, a venit, ieri, la Târgu-Jiu, pentru a participa la lansarea candidaturii lui Radu Miruță, președintele organizației Gorj, la postul de primar al municipiului Târgu-Jiu la alegerile parțiale organizate pe data 11 iunie.

  usrRadu Miruță locuiește în Târgu-Jiu. El a terminat Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” și a absolvit, apoi, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, iar în anul 2013 a obținut doctoratul în telecomunicaţii. Radu Miruță este asistent universitar la Politehnică și este consultant al unui operator telefonic din Belgia. El a venit cu o propunere pentru cei care vor pleca din Complexul Energetic Oltenia: „Care ar fi partea atât de grea și dezavantajoasă dacă s-ar accesa niște fonduri, astfel ca toate blocurile din Târgu Jiu să fie «anvelopate» termic cu persoane care nu mai pot să lucreze în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Cred că este vorba de câteva sute de persoane care ar putea lucra câțiva ani de zile timp în care s-ar apropia de pensie”.

  „Oamenii votează răul cel mai mic și mereu se întâmplă același lucru”

  Nicușor Dan spune că este doar o chestiune de timp pentru ca organizația USR din Gorj să înceapă să aibă rezultate: „E doar o chestiune de timp. Avem o organizație cu oameni competenți care se înțeleg foarte bine. Este o chestiune din care trebuie să ieșim, pentru că oamenii votează răul cel mai mic și mereu se întâmplă același lucru”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: