spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCe spune liderul PSD Gorj despre comasarea alegerilor!

  Ce spune liderul PSD Gorj despre comasarea alegerilor!

  Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, salută decizia luată de liderii de la centru, după ce, miercuri seară, coaliția de la guvernare a anunțat calendarul alegerilor din 2024. Parlamentul gorjean spune că, prin această decizie, se asigură echilibrul și stabilitatea țării și vor fi economisite fonduri ce vor fi direcționate spre investiții.


  „În cadrul Comitetului Politic Național al Partidului Social-Democrat au fost luate decizii pentru români, ținându-se cont de nevoia de echilibru și stabilitate a țării, din toate punctele de vedere: economic, politic, administrativ, etc.
  Românii își vor alege reprezentanții pentru următorii ani în toate forurile de conducere, în plan național și european, astfel:
  – 9 IUNIE – alegeri EUROPARLAMENTARE și LOCALE
  -8 SEPTEMBRIE- alegeri PREZIDENȚIALE, turul I
  – 22 SEPTEMBRIE – alegeri PREZIDENȚIALE, turul II
  – 8 DECEMBRIE – alegeri PARLAMENTARE

  În cadrul aceluiași for de decizie, s-a stabilit ca PSD și PNL să aibă liste comune DOAR LA EUROPARLAMENTARE, în funcție de ponderea electorală a fiecărei formațiuni, NU și la ALEGERILE LOCALE, cu excepția unor situații punctuale în țară, nefiind vorba despre Gorj.
  România nu este singura țară în care s-a decis comasarea alegerilor, ci a luat exemplul mai multor state europene care au procedat astfel. Odată cu luarea acestor decizii, românii scapă de presiunea generată de campaniile electorale repetate, care s-ar fi desfășurat la intervale scurte de timp în cazul în care comasarea nu s-ar fi întâmplat. Mai mult decât atât, în acest fel bugetul țării este degrevat de cheltuieli foarte mari, care se pot regăsi în investiții”, a transmis deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: