spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticCine are interzis în PSD Gorj!

  Cine are interzis în PSD Gorj!

  Claudiu Manta – deputat

  Social-democrații filtrează cererile celor care își exprimă opțiunea de a veni în PSD. Ușa partidului rămâne închisă în cazul unor primari PNL, care și-ar dori să își păstreze mandatul, candidând din partea lor, potrivit deputatului PSD Gorj Claudiu Manta.

  Deputatul Claudiu Manta susține că, deși primarii în funcție aduc un avantaj oricărei formațiuni politice, PSD Gorj preferă să fie selectiv chiar și cu această categorie. „Electoral se înțelege miza, un primar în funcție, pe actualul sistem, are prima șansă să câștige. Însă, atenție, nu primim orice primar. Vă spun sincer, au mai fost și primari de la PNL care au vrut să vină la Partidul Social Democrat și care au avut ușa închisă, vă rog să mă credeți că sunt primari PNL care au vrut să vină la noi și nu vrem să-i primim”, a declarat deputatul Claudiu Manta, la un post de radio local.
  Cât despre subiectul Marcel Romanescu, deputatul confirmă că este unul închis.
  „În discuțiile purtate de conducerea PSD (Gorj n.n.) n-au fost astfel de variante, despre venirea lui Romanescu. Asta este și ceea ce am discutat cu domnul președinte Weber și cu colegul meu, Cristi Rujan și cu domnul prim-vicepreședinte Cosmin Popescu. Mai sus de atât, să se fi discutat la București, nu cred. Noi ne dorim să avem candidatul nostru la primărie și o să vedeți că o să-l avem și acela nu va fi domnul Romanescu”, a mai afirmat Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: