spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticCiocea revine în PSD!

  Ciocea revine în PSD!

  Susținerea primită de primarii gorjeni, din partea echipei social-democrată, face că tot mai multi șefi de administrații publice locale să își dorească să facă pasul spre PSD. Recent, și primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a anunțat că revine la partidul alături de care a câștigat atâtea mandate.

  Primarul din Bustuchin, membru cu state vechi în PSD a renunțat la calitatea de Social-Democrat în urma unor conflicte cu vechea conducere. La alegerile trecute, Ciocea și-a prelungit mandatul din postura de membru al Pro România. Acum, anunță revenirea în PSD și susține că ar putea candida împotriva fiului său, în 2024 pentru Primăria Bustuchin.
  „Da! Voi candida din partea PSD la următoarele alegeri pentru că intensele comunității sunt mai presus decât interesul meu personal. (…) Nu mă voi lupta cu fiul meu, în alegerile din 2024. Noi candidam, nu ne luptăm! El și va face lista lui, cu oameni tineri, iar eu pe cine consider eu. Oamenii să aleagă!”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, la un radio local.

  Liderul PSD Gorj confirma spusele primarului Ciocea. Mihai Weber susține că mereu a avut dialog deschis cu primarul din Bustuchin.

  „Eu nu am fost niciodată certat cu Ion Ciocea. Ce s-a întâmplat atunci, ține de vechea conducerea și nu aș vrea să comentez. Am avut, tot timpul, o relație corectă. Domnul Ciocea va fi alaturi de PDS”, susține liderul organizației județene, Mihai Weber, la același post de radio.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: