spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăPoliticDeputat: La Gorj nu vor exista liste comune PSD-PNL

  Deputat: La Gorj nu vor exista liste comune PSD-PNL

  În condițiile în care se discută, în spațiul public, despre faptul că PSD și PNL ar putea urma să meargă pe liste comune la alegerile din 2024, un parlamentar spune că acest lucru nu se va întâmpla la Gorj.

  Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta a declarat la Radio Infinit că nu vor exista liste comune PSD – PNL la Gorj, cel puțin în ceea ce privește alegerile locale și parlamentare, pentru că nu se poate colabora cu șeful PNL Gorj, Ion Iordache.

  „La Gorj nu vor exista liste comune pentru locale și parlamentare. În primul rând, președintele Cioacu nu a spus niciodată ca vor fi liste comune. Există relații de colaborare, în alte județe, unde situația poate fi alta. Noi, pe seama jignirilor, nu putem colabora, cu modul de a face politică a domnului Iordache. Majoritatea celor cu care am discutat sunt împotriva unor liste comune la Gorj. Cred că am avea o problemă de moralitate pentru că noi, PSD Gorj, nu am avut o relație bună cu Iodache. Și electoral ar fi o problemă, am pierde din locurile de pe listă. La Gorj nu vor exista liste comune, cel puțin pentru locale și pentru parlamentare. Pentru prezidențiale e cu totul altă discuție. Dar pentru locale și la parlamentare, la Gorj nu vor exista. Pot exista județe în care există o relație de colaborare între PSD și PNL și acolo se pot face alianțe. La noi, prin modul de a face politică al domnului Iordache s-a ajuns la o lipsă de colaborare, ca să fiu elegant, în ceea ce privește relația noastră cu PNL-ul la Gorj.”

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!