spot_img
11.4 C
Târgu Jiu
vineri, mai 3, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDorinţele lui Cârciumaru şi Văcaru, pentru 2016

    Dorinţele lui Cârciumaru şi Văcaru, pentru 2016

    Politicienii judeţului îşi fac încă de pe acum planuri pentru 2016. Spre exemplu, unii consilieri municipali se uită cu un ochi spre Consiliul Judeţean, prefectul Alin Văcaru vrea să rămână reprezentantul premierului Ponta în Gorj pentru încă patru ani, iar unii liberali aspiră la scaunul de primar al lui Florin Cârciumaru.

    Mai este un an până la alegerile locale şi parlamentare, dar cu toate acestea politicienii îndrăznesc şi îşi fac planuri cu privire la viitorul lor politic şi profesional. Din barca opoziţiei, deja doi politicieni respectiv Eduard Berca şi Marcel Romanescu au declarat public faptul că se gândesc deja la o candidatură pentru 2016. De la polul opus, primarul Municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, le transmite tuturor celor care aruncă săgeţi către primărie faptul că este mai bine să fie cu toţii sănătoşi, asigurându-i în acelaşi timp pe adversari că politica pe care o va duce va fi una decentă, ca şi până acum. „În ceea ce priveşte adversarii, eu cred că este bine să ne dea Dumnezeu sănătate şi fiecare să-şi vadă de activitatea lui. Eu voi duce politica pe care am dus-o până acum, în sensul că îmi voi vedea de activitatea de până acum. Nu voi răspunde acuzaţiilor ce vin din partea adversarilor”, a spus Cârciumaru. Planurile lui Cârciumaru converg fie spre o nouă candidatură la Primăria Târgu-Jiu, fie spre un mandat de parlamentar. Şi totuşi, în situaţia în care sondajul ce se va realiza va fi unul mulţumitor, Cârciumaru este hotărât încă de pe acum să renunţe la Parlament pentru Primăria Târgu-Jiu. „Dacă prin sondaj se vede că cetăţenii din Târgu-Jiu mă doresc în continuare primar, voi renunţa cu mare plăcere pentru a merge în altă parte, pentru că am în oraş multe investiţii de dus la bun sfârşit”, a mai spus primarul.

    Prefect, pentru încă patru ani

    În ceea ce-l priveşte pe tânărul prefect, Alin Văcaru, acesta dovedeşte că are aspiraţii înalte. Pentru Acces Tv, acesta a declarat că va dori să organizeze alegerile locale şi parlamentare din poziţia de prefect al judeţului, Văcaru nesfiindu-se să declare că în situaţia în care PSD va câştiga alegerile se va vedea pentru încă patru ani reprezentant al Guvernului în Gorj. „M-am gândit la viitorul meu şi îmi doresc să rămân prefect în continuare, cât va fi Guvernul şi după alegeri cât va fi Guvernul încă patru ani, după 2016. La ANRP sunt consilier principal. Îmi doresc însă să organizez alegerile locale şi parlamentare din funcţia de prefect, însă dacă nu voi mai fi prefect de Gorj vom discuta la vremea respectivă”, a spus Alin Văcaru. Cât despre parlamentari, unii vor încă un mandat, pe când cei care sunt conştienţi că nu vor mai avea susţinerea partidului se uită cu un ochi spre lista de consilieri judeţeni. Un mandat de consilier judeţean ar fi şi pe placul unor aleşi municipali, cu atât mai mult cu cât aspiraţiile acestora se dovedesc a fi mai înalte decât implicarea administrativă şi politică.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: