spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticGiorgi s-a înscris în PSD Gorj!

  Giorgi s-a înscris în PSD Gorj!

  Consilierul local Gabriel Giorgi a devenit, de ieri, membru în cadrul PSD Gorj! Giorgi a declarat că a luat o astfel de decizie, pe fondul dezamăgirii create de colegii liberali. Înscrierea consilierului local Gabriel Giorgi în PSD era aşteptată chiar şi de preşedintele filialei, Florin Cârciumaru.

  În prezent, în urma discuţiilor purtate, conducerea PSD Gorj se aşteaptă ca un număr mare de primari, consilieri locali şi judeţeni să se înscrie în organizaţie, asta după ce în Monitorul Oficial s-a publicat ordonanţa ce dă acest drept aleşilor. „Ne aşteptăm ca mulţi consilieri locali, judeţeni, primari să treacă, în următoarea perioadă, la PSD. S-au purtat discuţii, însă nu putem da numele primarilor până nu se vor materializa intenţiile acestora”, a declarat, la Acces Tv, Florin Cârciumaru. Conform actului normativ, aleşii care intenţionează să treacă la o altă formaţiune politică decât cea care l-a susţinut în alegeri, pot face acest pas în interiorul termenului de 45 de zile de la intrarea în vigoare. Subprefectul judeţului, Sorin Arjoca, a precizat în acest sens că: „politicienii ce doresc să migreze spre o altă formaţiune politică vor depune o solicitare la sediul unităţii administrativ teritoriale, însoţită de acceptul formaţiunii politice pentru care optează. În termen de zece zile de la expirarea celor 45 de zile, se va depune situaţia la Prefectura Gorj”.

  Dezamăgit de liberali

  Unul din cei care sunt aşteptaţi în PSD Gorj şi care a şi devenit, de ieri, social democrat, este consilierul municipal Gabriel Giorgi. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat încă de ieri dimineaţă că Giorgi va face parte 100% din PSD. „S-au purtat discuţii cu domnul director şi eu cred că 100% acesta va face parte din PSD Gorj”, a spus Cârciumaru. Contactat telefonic, consilierul local a declarat că a făcut acest pas în urma dezamăgirii oferite de colegii din partid. „Am purtat discuţii cu privire la trecerea mea în rândul membrilor şi fac acest pas, în sensul că voi semna adeziunea la PSD. Dezamăgirea pe care am avut-o în PNL, colegii alături de care am muncit m-au dezamăgit prin deciziile luate, m-a dezamăgit şi atitudinea acestora faţă de mine în ultimul timp. M-a determinat să fac acest pas şi faptul că am avut o relaţie de colaborare bună cu actualul prefect Alin Văcaru, în perioada cât a lucrat la Minprest, dar şi colaborarea cu membrii PSD, care au dovedit că se gândesc la oamenii de rând”, a declarat Gabriel Giorgi. Sunt însă şi primari din opoziţie care optează acum, în primă fază, să rămână edili independenţi, urmând ca după trecerea alegerilor să se înscrie în PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: