spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesParaschiv pierde susținerea lui Romanescu

  Paraschiv pierde susținerea lui Romanescu

  Politica tulbură liniștea în echipa de la Primăria Târgu Jiu. Mihai Paraschiv a decis să se înscrie în cursa pentru funcția de membru în Biroul Politic Județean al PNL Gorj, fără a avea o discuție prealabila cu președintele Marcel Romanescu. Liderul PNL Târgu Jiu afirmă răspicat că directorul Transloc nu se bucură de susținerea organizației pentru o astfel de poziție și îl critica pentru lipsa de transparența față de colegii liberali de la municipiu.

  „Domnul Paraschiv nu a avut nicio discuție cu organizația municipală și nici nu ne-a informat că ar avea intenția să candideze. Din discuțiile pe care le-am avut cu cei care sunt delegați la conferința județeană, Mihai Paraschiv nu va avea susținerea organizației municipale, atât timp cât, înainte de a-și depune candidatura, nu ne-a făcut nici măcar o informare, spunându-ne că și-ar dori, la un moment dat, să candideze pentru o funcție BPJ. E decizia dumnealui, o respectăm, e dreptul oricărui membru al PNL pentru a-și depune candidatura pentru o funcție în BPJ. Era corect ca măcar președintele organizației municipale să fie înștiințat de depunerea acestei candidaturi. Le-am lăsat acest drept, pentru că nici nu puteam să-l condiționez, dar așa cum au procedat toți ceilalți colegi din Biroul Permanent Local și din organizația municipală, cu excepția lui Mihai Paraschiv, am purtat discuțiile și, în funcție de strategia pe care a abordat-o, organizația municipală, am stabili”, a declarat Marcel Romanescu pentru presa locală.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Este clar, romanescu este pe făraș .Nu o să mai fie propunerea pnl ptr primar. Lucru care nu este tocmai rău. El îl secondează pe cârciumarul ca cei mai slabi gospodari.Ala, popescu , ce a fost interimar nu se pune că el a fost marioneta lui cârciumaru.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: