spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticPNL: Cei care ne-au condus, au ignorat viitorul. Încă mai avem timp...

  PNL: Cei care ne-au condus, au ignorat viitorul. Încă mai avem timp să ne salvăm! Vezi ce soluţii au liberalii

  valceanuCandidaţii PNL Gorj, Dan Vîlceanu şi Tudor Barbu, au luat la pas localităţile judeţului, pentru a le prezenta oamenilor soluţiile lor, în funcţie de specificul zonei. Cei doi îi asigură pe locuitorii din zonele miniere ca vor face tot posibilul să le aducă liniştea şi să nu mai stea cu grija că ar putea rămâne fără loc de muncă. Pentru ferimeri, liberalii spun că trebuie atrase fonduri europene şi asigurată piaţa de desfacere pentru produsele lor.

  “În programul candidaților PNL Gorj, sectorul minier reprezintă o prioritate, liberalii luându-și angajamentul că vor face demersurile necesare pentru ca salariile minerilor să crească cu 20%, să fie soluționată problema exproprierilor și să se realizeze mixul energetic, astfel încât vânzările de energie să crească și implicit, veniturile companiei,” se arată într – un comunicat al PNL.
  ”Unul dintre obiectivele mele ca parlamentar va fi ca eu și partidul meu, să readucem liniștea și siguranța zilei de mâine, locuitorilor din zonele miniere. La Rovinari, principala neliniște a oamenilor este legată de activitatea Complexul Energetic Oltenia și de incertitudinea din sectorul minier și energetic. O să fac tot posibilul să înlătur această neliniște, iar pentru asta, trebuie să fie stabilitate la nivelul conducerii CEO și în al doilea rând trebuie ca județul Gorj să înceapă să lucreze la o alternativă pentru minerit. Un lucru care trebuia să se întâmple demult, dar cei care ne-au condus au ignorat viitorul. Încă mai avem timp să ne salvam, dar cu oameni care vor acest lucru. Eu vreau și o să fac tot posibilul pentru a da o noua șansă acestui județ, “ spune Dan Vîlceanu.

  Liberalii propun şi o serie de măsuri legislative: Simplificarea și reducerea cadrului fiscal astfel încât întreprinzătorii să se poată dezvolta. Găsirea de scheme de ajutor( legislație similară zonelor defavorizate) astfel încât întreprinzătorii care creează locuri de muncă în județul Gorj, să poată beneficia de reduceri fiscale. Inițierea și păstrarea unei legături permanente cu Departamentul pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat, astfel încât investitorii străini să fie îndrumați și către județul nostru.

  Soluţii pentru fermieri

  Liberalii s- au întâlnit şi cu crescătorii de animale și le-au prezentat soluțiile pe care PNL le va implementa după alegerile parlamentare. Printre proiectele PNL se numără intabularea si comasarea terenurilor agricole în condiţiile în care încasarea subvenţiilor din fonduri europene este condiţionată de finalizarea cadastrului, găsirea de soluții pentru asigurarea piețelor de desfacere pentru lapte și carne, sprijinirea formelor asociative si gasirea de noi piete externe pentru exporturile de cereale dar si produse de origine animala romanesti. Candidații PNL Gorj au discutat cu oamenii din Bolboși, Bâlteni și Țânțăreni și le-au dat asigurări că vor face demersurile necesare pentru găsirea soluțiilor în vederea finanțării bisericilor și clădirilor de patrimoniu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: