spot_img
Altele
  AcasăPoliticPosturi deblocate în spitalele din Gorj

  Posturi deblocate în spitalele din Gorj

  S-au deblocat posturile din spitale. La Gorj, în perioada următoare se vor face mai multe angajări. Este nevoie acută de medici, inclusiv Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu fiind deficitar pe mai multe specializări.

  Situația a fost deblocată după ce ordonanța care interzicea organizarea concursurilor și-a restrâns aplicabilitatea. A fost nevoie de presiune din teritoriu pentru schimbarea deciziilor luate la nivel central.

  „Rolul unei administrații eficiente este acela de a căuta 𝐬𝐨𝐥𝐮ț𝐢𝐢 și de 𝐚 𝐫𝐞𝐳𝐨𝐥𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞! Î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐆𝐨𝐫𝐣 ș𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐆𝐨𝐫𝐣, 𝐚𝐦 𝐩𝐮𝐫𝐭𝐚𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮ț𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣ă𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 î𝐧 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬ă𝐧ă𝐭𝐚𝐭𝐞.
  Prima ședință de guvern a acestui an 𝐨𝐧𝐨𝐫𝐞𝐚𝐳ă 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 asumate de premierul Marcel Ciolacu în domeniul Sănătății. 𝐒𝐞 𝐝𝐞𝐛𝐥𝐨𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳ă 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐚𝐩𝐞 𝟖.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢, 𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞 ș𝐢 𝐢𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐢𝐞𝐫𝐢, se plătesc la zi toate datoriile acumulate anul trecut, de întreg sistemul sanitar, se alocă fondurile necesare pentru luna ianuarie.
  Trebuie remarcat că banii nu mai reprezintă o problemă pentru 𝐒ă𝐧ă𝐭𝐚𝐭𝐞, 𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐬-𝐚 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐛𝐮𝐠𝐞𝐭 𝐜𝐮 𝟒𝟎 % 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐚ță 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭!
  Atât resursele financiare alocate cât și angajările suplimentare permise, ar trebui obligatoriu să se reflecte în servicii mai bune pentru pacienți, mai multă responsabilitate, mai multă empatie”, a transmis Anca Bordușanu, subprefect de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: