spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRezultatul sondajului PNL pentru Primăria Târgu Jiu!

  Rezultatul sondajului PNL pentru Primăria Târgu Jiu!

  Liberalii și-au testat terenul, la Târgu Jiu, prin sondarea populației cu privire la viitoarele alegerile locale. În urma acțiunii, actualul primar Marcel Romanescu a ajuns la concluzia că și în 2024 cetățenii vor vota omul și nu partidul din care face parte.

  Scandalul din PNL Gorj încearcă să fie retras din spațiul public tocmai pentru ca lupta pentru ciolan să nu afecteze viitoarele alegeri. Organizația județeană condusă încă în interimat stă pe un butoi de pulbere, situația confuză făcând ca membrii de partid să evite, momentan, orice susținere politică a unuia sau altuia. Aflat, în trecut, în scandal cu Ion Iordache, Marcel Romanescu preferă, acum, să evite declarațiile cu privire la relația de colaborare dintre cei doi. În schimb declară că sondajul efectuat de centru, pentru Primăria Târgu Jiu, îi este pe plac.

  „Sunt după o zi după ce s-au anunțat rezultatele pentru eventuala candidatură a mea la Primăria Târgu Jiu. În momentul de față cetățenii votează oameni, nu partide politice. Astăzi formațiunile politice pierd teren , nu mai pot aduce mase de votanți. Rezultatul primit de la București mă face să cred că alegerile din 2024 vor fi câștigate, de persoane nu de partide. Decizia o vom vedea în 2024!”, a transmis Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. … și care-i rezultatul sondajului ? Că dacă se vor vota oamenii și nu partidul , așa cum zici că zice ” centrul”, lucru sigur nu o sa fi votat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!