spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesŞi-au pus purtător de cuvânt

  Şi-au pus purtător de cuvânt

  Liberalii au un nou purtător de cuvânt, în persoana consilierului judeţean Victor Banţa! Pentru Acces Tv, acesta a declarat că speră să aibă o relaţie bună de colaborare cu mass-media locală, departamentul pe care îl coordonează fiind cel de Analiză Politică şi Comunicare.

  Numit în funcţia de purtător de cuvânt al PNL Gorj, consilierul judeţean şi fostul prefect de Gorj, Victor Banţa, susţine că are planuri mari. Numirea acestuia a fost făcută la sfârşitul săptămânii trecute în Biroul Politic al partidului, funcţia actuală a acestuia fiind deţinută anterior de către Virgil Drăguşin, actualul subprefect. Victor Banţa conduce Departamentul de Strategii Politice şi Comunicare al PNL Gorj după ce liderul partidului Dian Popescu a venit cu această propunere. „Filiala Gorj a PNL a avut permanent un purtător de cuvânt, iar acum responsabil la acest department de comunicare a fost numit Victor Banţa. Despre acesta se ştie că este bine pregătit pe domeniul IT şi cel al informaţiilor. Noi am gândit că este persoana cea mai potrivită”, a explicat vicepreşedintele Gheorghe Orzan.

  Banţa: „sper să îndeplinesc bine misiunea”

  Contactat, noul purtător de cuvânt al filialei liberale, Victor Banţa, susţine că va avea o relaţie bună cu mass-media locală. Pe lângă faptul că speră să-şi îndeplinească cu bine misiunea dată de organizaţie, Banţa este convins de faptul că va colabora bine cu jurnaliştii din Gorj. „Având în vedere că am o relaţie personală bună cu presa, cred că şi colaborarea pe care o voi avea cu mass-media de pe poziţia de purtător de cuvânt va fi una bună”, a spus Banţa. În aceste zile, conducerea PNL Gorj caută numirea unui liberal pentru funcţia de secretar coordonator, acest post rămânând liber după ce Marcel Romanescu şi-a dat demisia.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: