spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesTudor schimbă macazul: “Se pregătește o nouă pandemie”

  Tudor schimbă macazul: “Se pregătește o nouă pandemie”

  Cresc cifrele în privința infectărilor cu coronavirus. La Gorj, DSP a transmis, deja, populației să acorde o atenție deosebită igienei pentru evitarea contactării virusului. Oficialii vorbesc de un nou vârf al pandemiei spre finalul acestei veri. Din opoziție, fostul PSD-ist Ion Tudor contestă faptul că pandemia ar fi reală și acuză autoritățile că vor doar să-i închidă pe români în casă, pentru a nu putea organiza proteste.

  “Direcția de Sănătate Publică Gorj monitorizează permanent evoluția situațiilor de risc epidemiologic de la nivelul localităților, determinate de creșterea numărului de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV2. Având în vedere creșterea numărului de cazuri din ultimele două zile, 39 de persoane au fost confirmate pozitiv dintre care 5 persoane sunt internate în spital, DSP Gorj recomandă:

  – Spălarea des pe mâini cu apă și săpun, sau cu soluții pe bază de alcool;

  – Purtarea măștii în spații aglomerate și în mijloacele de transport în comun;

  – Evitarea contactului apropiat cu persoanele care tușesc și au febră;

  -În cazul apariției simptomelor sau suspiciunilor de boală, vă rugăm să vă prezentați pentru testare la medicii de familie, UP.U și C.P.U. Vaccinarea este, în continuare, recomandată, mai ales persoanelor vulnerabile. La nivelul județului Gorj vaccinarea este efectuată de către medicii de familie.

  Centrele de evaluare existente la nivelul județului Gorj sunt: Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Spitalul Municipal Motru, Spitalul Orașenesc Novaci, Spitalul Orașenesc Sf. Ștefan Rovinari, Spitalul Orașenesc Turceni, acestea având în stoc Anticorpi monoclonali, Favipiravir, Molnupiravir, în cantități suficiente pentru perioada următoare”, este mesajul transmis de DSP Gorj.

  Tudor schimbă macazul

  Din opoziție, politicianul Ion Tudor susține că „noul val” vine să distragă atenția de la actualele probleme ale populației, legate de traiul de zi cu zi, acuzând, implicit, autoritățile, că ar fi inventat Pandemia COVID 19. Acesta n-a vorbit nimic, public, despre acest subiect, până acum. După un lung parcurs în PSD și funcții de conducere atât în organizația de partid de la Gorj cât și în instituții publice, ultima dată fiind director la Regionala Craiova a Drumurilor Naționale, Tudor declara, în primăvara anului trecut, că vrea să se pensioneze și să revină în politică, la PSD. În toamnă, însă, a apărut în opoziție, ca susținător al Alianței pentru Patrie, partid înființat de fostul lider PSD Liviu Dragnea.
  “Se pregătește o nouă pandemie. Un nou val…. De ce? Ne-o pregătesc, ca în toamnă să nu iasă oamenii în stradă. Oamenii vor ieși că nu mai pot. Benzina, mâncarea, gazele, electricitatea toate s-au scumpit! Partidele sunt rupte de teritoriu, cei de sus trăiesc în cleștar și restul nu contează! Când a fost doar PSD la putere, nu și-a bătut joc de români! Se punea problema, dacă nu intrau la guvernare, ce se întâmpla…..se făceau alegeri anticipate. Din păcate nu s-a vrut!”, a transmis Ion Tudor, la un post local de televiziune.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Hopa, iar a ieșit griblură la lumină. Se pare că acest ins regretă acum plecarea din psd. El și fisu,fostul …mare viceprimar ,responsabil și pe cultură plâng acum peste tot de grija gorjenilor, dar când erau în funcții nu le mai ajungeai cu prăjină la nas.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: