spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVeste proasta pentru Popescu si Tudor: Adi Câmpeanu, primul în sondajul PSD...

  Veste proasta pentru Popescu si Tudor: Adi Câmpeanu, primul în sondajul PSD pentru Primăria Târgu Jiu

  Adi Câmpeanu stă cel mai bine în sondajul PSD pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu! Dezvăluirea a făcut-o chiar președintele Mihai Weber, care a dorit să pună punct speculațiilor privind rezultatele sondajul efectuat acum câteva luni, dar care nu au fost făcute publice niciodată. Deși se află în pole-position, Câmpeanu spune încă o dată că nu dă Primăria Runcu pe cea de la Târgu Jiu.

  Primarul cu cele mai multe procente obținute în ultimele alegeri locale la Gorj este și prima opțiune a alegătorilor social-democrați din Târgu Jiu. Asta a recunoscut ieri liderul PSD, Mihai Weber. Deputatul a declarat din nou că subiectul candidatului de la Târgu Jiu va fi reluat abia după alegerile europarlamentare. „A fost făcută o primă măsurătoare, iar domnul primar Adi Câmpeanu chiar a stat cel mai bine. Asta ca să închidem orice fel de speculații pe tema respectivă. Deci la momentul respectiv, după acea măsurătoare, care nu este decât o primă etapă, domnul primar a stat foarte bine în sondajul respectiv. Am mai spus că tot ce înseamnă o eventuală candidatură, vom discuta acest aspect după alegerile europarlamentare. Subiectul privind candidatura la Primăria Târgu Jiu este extrem de important pentru noi, dar îl decalăm cu două luni, când vom avea alte etape. Asta ține de strategia noastră, a partidului. O să fie făcut public și acel prim sondaj, dar pe tema respectivă s-a discutat deja foarte mult. Acum sunt alte priorități în agenda politică a PSD Gorj”, a declarat Mihai Weber.

  Nu vrea la Târgu Jiu

  Prezent și el în conferința de presă a PSD Gorj, Adi Câmpeanu a dat asigurări că nu vrea la Primăria Târgu Jiu. „Eu le mulțumesc colegilor mei că s-au gândit la mine pentru a candida la Primăria Municipiului Târgu Jiu. I-am asigurat de tot sprijinul meu în ceea ce privește candidatura unui alt coleg, pentru că nu mă interesează la acest moment Primăria Municipiului Târgu Jiu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: