spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticVîlceanu: „Este halucinant!”

  Vîlceanu: „Este halucinant!”

  23 octombrie, o dată cu semnul întrebării pentru liberalii gorjeni. Deși Biroul Permanent Județean a stabilit ca la Gorj, în această zi, să aibă loc alegeri pentru șefia organizației județene a PNL, mulți dintre membri nu se vor supune acestei decizii. Ba mai mult, tabăra Vîlceanu se teme de o dizolvare a BPJ-ului pentru evitarea organizării de alegeri în structura județeană.

  Fostul lider, Dan Vîlceanu, nu renunță la ideea de a reveni în fruntea PNL Gorj și dă înainte cu organizarea de alegeri în această lună. După o ședință de BPJ organizată cu greutate, parlamentarul susține că nu a făcut altceva decât să respecte statutul.
  „Dacă nu convocam Biroul Permanent Județean, eram în imposibilitatea să organizăm alegeri și era un motiv bun să dizolvăm BPJ-ul, pentru că sunt niște termene pe care trebuie să le respectăm. În statut, noi cei care am semnat convocarea BPJ, am încercat să ducem la îndeplinire singura speță dată la Gorj, alegeri în 60 de zile. Mai mult decât atât, membrii BPJ erau obligați să participe la ședință, inclusiv domnul Știrbu. Am aflat din presa locală că se va dizolva BPJ, că nu se fac alegeri…nu știu ce să mai spun! Nu am încălcat nicio decizie și nicio hotărâre ca să fie dizolvat BPJ. Nu am făcut decât să respectăm statutul partidului. Este halucinant! La Gorj nu s-a vacantat niciodată funcția de președinte”, afirmă Dan Vîlceanu.

  Cine nu candidează

  În această situație primarul Marcel Romanescu susține că nu va candida pentru funcția de conducere din PNL Gorj. „Nu am fost informat de reprezentanții de la centru. Am văzut în mass-media că s-a stabilit o dată a alegerilor. E clar că pentru această dată nu o să-mi depun candidatura. Nu am luat încă o decizie, aștept să văd cum se finalizează procedura pentru organizarea alegerilor în PNL Gorj”, a declarat liderul PNL Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Vâlcene, gata,vremea ta a trecut, te-ai umflat prea mult ,precum o gogoașă sunteți goi de conținut și tu și aghiotantul tau pecingina . Ați ajuns in stratosfera
   politicii românești împreună cu cutulache și chiar v-ați crezut cosmonauți. Ei bine, cu cât cazi de la o înălțime mai mare cu atât te dezintegrezi mai mult. Acum sa vedem la voi cat de buni sunteți în meseriile voastre, deci, la muncă, că în politică ne-am scârbit de voi.Orice apariție a voastră ne creea o stare de inconfort.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: