spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu: “Voi candida din nou”

  Vîlceanu: “Voi candida din nou”

  Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu ar putea deveni contracandidați, dacă conducerea centrală a partidului din care cei doi fac parte confirmă organizarea de alegeri în PNL Gorj. Actualul președinte a declarat că ar candida din nou pentru funcția de lider al organizației județene. Funcția este dorită și de Marcel Romanescu.

  Situația creată la nivelul filialei județene a fost explicată de actualul lider. Dan Vîlceanu susține că interimatul votat în urmă cu mai multe luni, într-o ședință internă, ce viza predarea ștafetei lui Dumitru Leuștean, a fost declarat nul pentru că hârtia cu cererea de autosuspendarea nu a fost redactată.
  „Eu chiar am avut în plan să mă autosuspend și, din acest punct de vedere, într-o ședință de BPN am suspus la vot ca domnul Leuștean să fie președinte interimar, urmând că până la următoarea ședință să scriu și eu această cerere de autosuspendare. Dar, am citit statutul și am văzut că nu pot să fac autosuspendarea pentru că nu este statutară. Acea decizie, de interimat, este nulă din moment ce funcția nu a mai fost vacantată. I-am explicat domnului Ciucă, nu poți să pui un ministru dacă nu îl dai pe celălalt afară. A fost un interimar fără ca funcția să fie vacantă. Am explicat și colegilor la București și s-a luat decizia să vină Motreanu. (…) Voi candida din nou. Sper ca atunci să aibă cineva curaj să candideze împotriva mea. La ultimele alegeri s-au pregătit până la un punct și după aceea a fost o frână”, a declarat deputatul Vîlceanu la Radio Infinit.

  Vâlceanu spune că nu e singurul caz

  Dan Vîlceanu confirmă că nu este singurul care a ocupat o astfel de poziție în PNL, fapt care îi creează un confort din punct de vedere a poziției de la Gorj.„Dan Motreanu trebuie să analizeze, din punct de vedere statutar, poziția președintelui PNL Gorj. Deși le-am explicat acest aspect, au dorit ca cineva să se aplece asupra acestui aspect. Eu mi-am anunțat colegii că nu s-a întâmplat nimic, nu este nicio problemă. O să existe o analiză. Statutul are o singură prevedere, că nu poți ocupa o funcție de același nivel, dar poți să ai funcții la niveluri diferite. O mare parte din colegii liberali se află în situația aceasta, chiar și la Gorj. Există o subordonare a forurilor de conducere”.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Da mă, tu ești alfa și omega , fara tine nu se poate, ești buricul pământului.Din cauza celor că tine Romania este o tara de lumea a treia.Va agățați cu dinți de funcții . Oamenii integrii și profesioniști își văd de profesia lor nu se bagă în cloaca așa zisilor politicieni, pentru că ăștia nu sunt in stare de nimic bun in profesia lor și își găsesc refugiul în politică. Hai sa te vedem daca în meseria ta promovezi la fel de repede cum ai făcut în politică, și atunci da, te apreciem, până atunci pentru electorat își un profitor al originalei democrații românești.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: