spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber aruncă la coș munca politică a lui Călinoiu! Fostul șef al...

  Weber aruncă la coș munca politică a lui Călinoiu! Fostul șef al CJ, pus să facă adeziune dacă vrea în PSD

  Mihai Weber îl trimite pe Ion Călinoiu la munca de jos, dacă vrea să fie reprimit în PSD. Deputatul i-a transmis fostului președinte al Consiliului Județean că trebuie să facă adeziune la partid, la fel ca oricare altă persoană care vrea să activeze politic, altfel nu va fi primit în PSD. Călinoiu a răbufnit și i-a transmis lui Weber că are peste două decenii de când muncește pentru PSD și că l-a confundat când a făcut astfel de afirmații.

  Președintele executiv al PSD Gorj simte că funcția în care a ajuns prin numire directă, în loc de vot, îi este amenințată de venirea lui Călinoiu și pare dispus să facă orice pentru a împiedica întoarcerea acestuia în partid. „Haideți să punem capăt acestor discuții și o spun acum la cel mai hotărât mod. Indiferent cine este persoana respectivă, cât de multă imagine are, toți trebuie să respecte statutul. Dacă domnul Călinoiu dorește să intre în partid, foarte bine, să își facă adeziune, să treacă prin BPL al organizației Târgu Jiu și cu asta basta. Ceea ce spune dânsul este total eronat că nu trebuie să mai facă adeziune. Calitatea de membru și-a pierdut-o. Dacă vrea să intre în partid, să urmeze pașii statutari. E părerea dânsului, atunci să aștepte până când va veni partidul să îi ofere adeziune”, a declarat Mihai Weber.

  „Nu este un subiect așa important”

  Deși numeroși pesediști cer să se supună la vot în forurile de conducere ale PSD Gorj revenirea în partid a lui Ion Ciocea și Ion Călinoiu, Mihai Weber le transmite primarilor că nu vor avea parte de o astfel de procedură, care l-a putea scoate destul de șifonat pe actualul președinte executiv. „Cred că nu își are rostul discuția într-un Comitet Executiv. Este mult prea mult să organizezi un Comitet Executiv pentru orice membru care intră într-o formațiune politică. Trebuie organizat un Birou Politic Local în organizația de la Târgu Jiu. Nu este un subiect așa important să îl dezbatem într-un Comitet Executiv”, a mai spus Weber.

  „Nu e vorba despre mine”

  Declarațiile lui Weber l-au iritat la culme pe Ion Călinoiu. După numeroșii ani petrecuți în funcții de conducere politice și administrative, fostul șef al CJ este comparat acum cu un simplu gorjean care și-a propus să facă politică. „Nu e vorba de o reîntoarcere în PSD. Eu sunt membru al PSD, partid în care am muncit peste 20 de ani de zile. Dacă domnul Weber a făcut o afirmație de maniera – să îmi refac adeziunea și să muncesc – cred că m-a confundat și nu e vorba despre mine”, a reacționat Ion Călinoiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!