spot_img
18.8 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăRaspunsuriCredeţi că Pandurii Târgu-Jiu se va menţine în prima parte a clasamentului...

  Credeţi că Pandurii Târgu-Jiu se va menţine în prima parte a clasamentului până la finalul turului?

  „Mai mult ca sigur daca vor avea acelaşi spirit de echipă, nu de vedete, se vor menţine în prima jumătate a clasamentului. Succes mult!” (Gică Pandurul)

  „Până acum Grigoraş a dovedit că e capabil să formeze nişte tineri care habar nu avea ce înseamnă o competiţie serioasă. I-a învăţat să joace matur şi să nu se piardă în faţa adversarilor încrezuţi. Rămâne de văzut dacă şi conducerea clubului va da dovadă de seriozitate şi nu va începe să vândă iar din jucători”. (Vali F.)

  Dacă Marin Condescu o să dea iar din jucători la Steaua, care vine acum să joace, şi pune Becali ochii pe vreunul, se duce Pandurii. Iar o să se ducă printre ultimele şi reîncepe lupta pentru retrogradare. Deja primele semne au apărut. După meciul cu Steaua aflăm sigur ce traiectorie va avea echipa. Sper să fie în sus. Baftă în meciul cu Steaua!

  „Dacă s-a lăsat Mărin de manevre şi s-a apucat serios de fotbal avem şi rezultate. Ţine-o tot aşa şi poate o să jucăm în L. Campionilor, prea frumos, dar poate fi adevărat…Hai să batem Steaua şi apoi Dinamo în Cupă!„ (Mădălin Leonte)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!