spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăSănătateRecunoștință față de personalul medical al Spitalului Județean

  Recunoștință față de personalul medical al Spitalului Județean

  Personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a primit o diplomă din partea Colegiului Medicilor din România, pentru implicarea în combaterea pandemiei.

  „Colectivul de medici al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit, din partea Colegiului Medicilor din România, o diplomă de recunoștință pentru contribuția și implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de Covid-19.

  Diploma, semnată de prof. univ. Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, i-a fost înmânată, astăzi, managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu de către dr. Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Medicii de la Târgu-Jiu merită respect și considerație!“

  „Domnul doctor Coriu a ținut să nominalizeze câteva spitale cu rezultate deosebite în perioada pandemiei, printre acestea numărându-se și Spitalul Județean Târgu-Jiu. Pentru noi a fost o mândrie. Mesajul transmis de președintele Colegiului Medicilor este important, iar medicii de la Târgu-Jiu merită respect și considerație! Domnul doctor Coriu a ținut să felicite, în mod deosebit, medicii de la ATI și Boli Infecțioase, Medicină Internă și Cardiologie, pentru modul în care au tratat pacienții”, a spus dr. Ana Băleanu.

  La sfârșitul lunii martie, la București a avut loc Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România, ediția 2022, iar în cadrul ceremoniei „Medicul Român pentru România” au fost anunțate și unitățile medicale care au primit aceste diplome.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. medicii isi practica meseria ca si soferul,tractoristul,electricianul,profesrul si lista poate continua ! Primesc diplome toti cei enumerati prin meseriile practicate sau,uitam ca medicina este si ramine o meserie ca oricare alta . Nu inteleg linguselile de acest tip cind ,sa nu uitam, inafara de cei ce practica aceasta mesrie niciunul altul nu primesc in plus la…pozinar !!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: