spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSe închid centrele de vaccinare

  Se închid centrele de vaccinare

  Activitatea redusă din centrele de vaccinare și ridicarea restricțiilor face ca spațiile destinate imunizării populație să nu mai aibă utilitate. În perioada următoare acestea se vor închide. Va rămâne deschis centrul de la Stadion, din Târgu Jiu.

  “În perioada următoare, în mod sigur, centrele de vaccinare vor fi închise. Direcția de Sănătate Publică va trebui să poarte o discuție cu primarii, cu cei care conduc acele unități administrativ teritoriale unde funcționează centre, și, funcție de posibilitățile acestora de a susține sau nu mai departe centrele, probabil cele mai multe vor fi închise. Mă gândesc că va rămâne doar centrul de la Târgu Jiu care mai are ceva adresabilitate. Nu există adresabilitate, sunt undeva la 20-30 de oameni care se imunizează”, a declarat prefectul Marcel Iacobescu.

  În ceea ce privește activitatea spitalelor, încă nu se știe când vor putea reveni la normal. Sarcina pica pe umerii DSP care va trebui să solicite acest lucru Ministerului Sănătății.

  “Probabil în perioada următoare, în funcție de cum va evolua situația, spitalele vor scădea, în primă fază, numărul de paturi care sunt prinse în plan de reziliență pentru bolnavii de covid, dar, bineînțeles, și pentru aceasta va trebui ca Direcția de Sănătate Publică să întocmească documentația, să transmită și, ulterior, când vor veni aprobările, numărul de paturi va scădea, etapizat, în funcție de câți oameni mai sunt bolnavi”, a mai transmis prefectul.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. ,D-le.Prefect centrul „meu” de la Bumbesti-Jiu nu poate fi închis.Centrul meu asa cum primarul-rudar Bobaru îl numea a fost amplasat de toată jena,în sala de sport a orașului blocând toată activitatea sportiva ce se desfășura în aceasta!?Speram ca acum Bobaru va înțelege și va închide centrul”meu”si va reda sala obiectivului pentru care alții au construit-o!?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: