spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăSocialAproape 60 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Aproape 60 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

  Aproape 60 de bilete de tratament pentru pensionari au fost primite de către Casa Județeană de Pensii Gorj.
  „Pentru seria nr.3/2024 s-au primit biletele de tratament balnear cu data de începere a sejurului în perioada 22 – 25 martie 2024.
  Pentru această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 58 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din subordinea Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, astfel: – 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Geoagiu, Moneasa, Olănești, Pucioasa.
  Din cele 58 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 34 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.
  Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscrisă pe bilet.
  Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/inf…/bilete-de-tratament/bilete-an-2024 , iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj.
  Conform Criteriilor, diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică, nu poate fi modificată.
  Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 11, 12, 13, 14, și 15 martie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar“, se arată într-un comunicat al Casei Județene de Pensii Gorj.
  În ce stațiuni sunt locuri disponibile
  În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.
  Situația locurilor disponibile pentru seria nr.3/2024, cu dată de intrare în perioada 22 – 25 martie 2024, se prezintă astfel: Amara-2 locuri, Bala-11 locuri, Olănești-9 locuri, Pucioasa-2 locuri.
  „Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.
  Toate biletele nevalorificate până în data de 15 martie 2024, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 18 februarie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului.
  Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear“, au mai transmis reprezentanții Casei de Pensii Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!