spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăSocialBunicii din Peștișani, surprize pentru luna cadourilor

  Bunicii din Peștișani, surprize pentru luna cadourilor

  Zile întregi bunicii din comuna Peștișani au ”meșterit” de zor pentru ca în luna decembrie să  pună la dispoziția iubitorilor de obiecte tradiționale cele mai frumoase decorațiuni de iarnă. În cadrul atelierelor de creație și de pictură au fost realizate diverse elemente cu specific tradițional.

  Din mâinile bunicilor au ieșit globuri din sfoară, cizmulițe din fetru sau îngerași, fiecare obiect fiind lucrat cu suflet. Alți beneficiari au pictat felii din lemn care au devenit suport pentru alte decorațiuni de masă, sau au lipit pe ele crenguțe de brad, conuri sau globulețe, în final ieșind la iveală minunate aranjamente pentru masa de Crăciun. Mâini dibace au înșirat beteală, sfoară sau alte materiale pe cercuri din carton, în final reușind să creeze diverse coronițe pentru ușa de la intrare. O parte dintre bunicuțe au lucrat diverse obiecte vestimentare pentru sezonul rece-șosete, botoșei, fulare, cadouri din suflet pentru cineva drag.

  “Expoziția noastră se va deschide oficial de săptămâna viitoare, atunci când toate decorațiunile vor putea ajunge în posesia dumneavoastră în schimbul unei donații făcute pentru Bunicii Comunității Peștișani. Târgul de decorațiuni va fi deschis începând cu data de 2 decembrie pentru persoanele vaccinate. Veți putea face rezervări de decorațiuni și folosind pagina noastră de Facebook, începând cu aceiași dată. Târgul este realizat în parteneriat cu Asociația Fii Satului Frâncești din Gorj și are ca scop sprijinirea acelor beneficiari aflați într-o situație mai deosebită, beneficiari identificați de Comitetul Voluntarilor din cadrul proiectului Bunicii Comunității Peștișani”, au transmis autoritățile.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: