spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăSocial”Bogățiile toamnei”, parteneriat școală-comunitate locală

  ”Bogățiile toamnei”, parteneriat școală-comunitate locală

  Școala Gimnazială ”Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu a implementat proiectul educațional cu activitate caritabilă ”Bogățiile toamnei”, având drept scop promovarea activităților de voluntariat și urmărind dezvoltarea spiritului de echipă, a stimei de sine și a dorinței fiecăruia de a face copiii fericiți.

  Elevii și cadrele didactice din cadrul Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Tătărăscu” au colectat și împachetat fructe și legume pe care, ulterior, le-au dăruit copiilor de la Centrul Maternal. Toate fructele au fost obținute din donația voluntară a cadrelor didactice. Coordonatorii proiectului au fost: director prof. Niculescu Luminița, director adj. prof. Cernăianu Camelia, profesor înv. Primar Stroescu Ana Liliana, profesor înv. primar Cămin Ana Niculina, prof. Norocea Rodica Elena și prof. Popescu Cornelia.

  Proiectul s-a desfășurat în perioada 15-25 noiembrie. În ultima zi a proiectului, produsele au ajuns la copii de la Centrul Maternal din subordinea DGASPC Gorj și Centrul de zi Christian. Conducerea DGASPC Gorj mulțumește tuturor celor implicați în acest proiect, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu, pentru bucuria pe care au adus-o copiilor în urma vizitei din 25 noiembrie și pentru produsele oferite cu această ocazie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: