spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăSocialCalificări pentru miile de şomeri gorjeni! Vezi ce cursuri organizează AJOFM

  Calificări pentru miile de şomeri gorjeni! Vezi ce cursuri organizează AJOFM

  Cei peste 8500 de şomeri din judeţul Gorj au la dispoziţie, prin AJOFM Gorj, posturi de calificare profesională în diverse domenii de activitate. Cursurile se vor desfăşura în perioada septembrie-decembrie, în momentul de faţă lucrându-se la completarea grupelor. Cei care vor absolvi aceste cursuri de formare vor primi o diplomă autentificată care să le ateste calificarea dobândită.

  ajofm-1

  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă îşi pot creşte şansele de angajare specializându-se în diverse domenii de activitate. În acest scop, reprezentanţii AJOFM Gorj pun la bătaie cursuri de calificare în mai multe domenii de activitate. „Organizăm cursuri, în perioada septembrie-decembrie, de agent de securitate, bucătar, cameristă, cofetar-patiser, limba germană, electrician, expert achiziţii publice, fasonator mecanic, lucrător în comerţ, lăcătuş-mecanic, întreţinere şi reparaţii, operator introducere, validare date, ospătar, vânzător în alimentaţie”, a declarat Diana Văduva, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

  Înscrierile pentru aceste cursuri au început deja, în această perioadă întregindu-se grupele de studiu. Cursurile se vor încheia la sfârşitul anului, când absolvenţii vor primi o diplomă care le va atesta noua calificare. Cei care pot beneficia de aceste cursuri gratuite sunt şomerii înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, cei neînregistraţi trebuie să meargă la sediul instituţiei pentru a fi luaţi în evidenţă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: