spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialConcert caritabil la Tismana, pentru a o tânără grav bolnavă

  Concert caritabil la Tismana, pentru a o tânără grav bolnavă

  Un concert caritabil va avea loc în Tismana, de Florii, pentru a ajuta o tânără din localitate, care suferă de o boală gravă. Bianca Paraschivu, în vârstă de 28 ani, a fost depistată cu o tumoare și urmează să fie oprată la o clinică din Ungaria.

  „Pe data de 9 aprilie 2023, de la ora 14.00, în ziua de Florii, Primăria orașului Tismana, alături de Ansamblul Artistic „Doina Gorjului“ și Casa de Cultură „George Coșbuc“ va organiza spectacolul caritabil „Împreună pentru Bianca“, domnișoara din orașul nostru care va efectua în cel mai scurt timp o operație și are nevoie de recuperare post operatorie la o clinică din afara țării. Vă rog să fim solidari și să înțelegem că prin cumpărarea unui bilet în valoare de 20 lei ajutăm să salvăm o viață. Toți banii din vânzarea biletelor și din urna mobilă care se vor aduna în urma acestui spectacol caritabil vor fi depuși într-un cont pe numele Biancăi“, a transmis primarul localității Tismana, Petre Remetea.


  Biletele vor putea fi cumpărate de la sediul Casei de Cultură din Tismana, prețul este de 20 lei.

  În cadrul spectacolului caritabil vor cânta următorii artiști: Claudia Torop, Roberta Crintea, Maria Loga, Alexandra Bleaje, Andra Matei, Victorița Lăcătușu, Ion Drăgan, Ileana Lăceanu, Adi Ologu și Florin Tantan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: