spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăSocialConcurs despre economie la UCB! Artego a sprijinit organizarea

  Concurs despre economie la UCB! Artego a sprijinit organizarea

  UCB-centruFacultatea de științe Economice a Universității ‘Constantin Brâncuși’ din Târgu-Jiu va organiza a II-a ediție a concursului național de eseuri ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI cu scopul de a promova educația economică în contextul unei dezvoltări durabile.

  Concursul este dedicat liceenilor care doresc să își prezinte viziunea creativă asupra economiei și a implicațiilor acesteia în viața individului și în societate într-un cadru specializat de cunoaștere în care schimbul de informații să fie valorificat. Libertatea ideilor, efortul de căutare a adevărurilor esențiale despre lume și viață și onestitatea cercetării sunt valori ce ghidează spațiul academic fiind, totodată, și pilonii de dezbatere în cadrul acestei sesiuni de eseuri.

  La acest eveniment științific și-au anunțat participarea elevi din diferite unități de învățământ din țară (București, Târgu Ocna, Horezu, Rovinari, Motru, Fărcășești, Târgu-Jiu). Autorii tuturor eseurilor participante vor primi certificate de participare, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate. Desfășurarea unui eveniment la cote de exigență specifice unor standarde ridicate se bazează pe sprijinul valoros oferit de către sponsori. În acest sens, comitetul de organizare a celei de-a doua ediții a concursului, ‘ECONOMIA PRIVITĂ PRIN OCHII MEI’ a fost sprijinit de S.C. Artego S.A., BRD — Groupe Societe Generale și SC Contab Suport Juscu S.R.L. Facultatea de științe Economice adresează o invitație de a participa la eveniment tuturor celor care consideră că pot susține demersul întreprins: specialiști din toate domeniile de activitate, reprezentanți ai instituțiilor publice, mass-media, ONG-urilor și mediului de afaceri, considerând că numai în echipă putem construi fundația unui viitor sigur și prosper, iar responsabilitatea ne revine tuturor.

  Alte informații relevante sunt disponibile pe website-ul dedicat concursului: http://www.utgjiu.ro/conferinte/2017/concurs_economia/

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: