spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăSocialDatornici la stat

  Datornici la stat

  Gorjenii nu s-au grăbit să îşi plătească taxele şi impozitele către stat. Contribuabilii au timp pânâ la sfârşitul anului să-şi achite dările la stat, astfel încât să beneficieze de scutirea majorărilor.

  Cele mai multe datorii se înregistrează la impozitele pentru mijloacele de transport. La nivelul Municipiului Târgu-Jiu, 12.000 de persoane nu şi-au plătit taxele şi impozitele. „Până la 30 septembrie 2014, am încasat două zeci şi patru de milioane nouă sute de mii din 30 de milioane cât este bugetul reprezentând veniturile proprii ale municipiului Târgu-Jiu în anul 2014. Deci 83% procent de realizare a acestor venituri. Mai sunt un număr de 12.000 de contribuabili, 12.000 de roluri neachitate până la această dată”, a declarat Mariana Budulan, directorul Direcţiei Locale de Taxe şi Impozite Târgu-Jiu.

  Somaţi să-şi achite taxele şi impozitele

  Astfel, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Taxe şi Impozite, în perioadă următoare, persoanele care au datorii, vor fi înştiinţate prin intermediul somaţiilor pentru a proceda la achitarea acestora. „În perioada ce urmează, vom proceda la expedierea somaţiilor şi a titlurilor executorii şi vom face demersuri de încasare a acestor impozite restante prin metodele prevăzute de Ordonanţa 92, adică poprirea pe conturi pe venituri şi în cazurile în care nu este posibil acest lucru aplicarea măsurilor de sechestru dacă contribuabilii noştri au bunuri care pot fi supuse aceste proceduri”, a mai declarat Mariana Budulan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: