spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDoi frați s-au regăsit cu ajutorul polițiștilor

  Doi frați s-au regăsit cu ajutorul polițiștilor

  Doi frați care au fost despărțiți după ce părinții lor au divorțat se vor regăsi cu ajutorul polițiștilor. Unul dintre ei a rămas în grija tatălui și a ajuns, apoi, să trăiască în Anglia, iar celălalt a fost lăsat de mamă în grija statului.

  „La data de 1 iulie a.c., un cetățean român, domiciliat în străinătate a transmis un e-mail către IPJ Gorj, prin care solicita sprijinul polițiștilor pentru a-și găsi fratele.
  Acesta ar fi fost abandonat în perioada 1992-1993, după ce părinții săi au divorțat.
  Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au constituit un grup de lucru și s-au mobilizat pentru căutarea acestuia.
  Dacă inițial verificările ce urmau a fi efectuate de aceștia păreau ușor de realizat, ulterior lucrurile s-au complicat, tânărul respectiv nefiind de găsit.
  Colegii mei au luat legătura cu tânărul care a formulat sesizarea, iar de la acesta au putut afla că fratele său ar fi fost abandonat de mamă, la o secție de poliție din municipiul Târgu-Jiu.
  Colegii mei au continuat căutările, iar în urma discuției cu bunica, au aflat de la aceasta că împreună cu fiica sa au decis să-l abandoneze pe minor în Gara din Târgu Jiu și de atunci nu mai știe nimic de el“, a transmis Oana Iuliana Vlăduț.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!