spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăSocialIPJ Gorj, în campanie pentru sterilizarea animalelor de companie

  IPJ Gorj, în campanie pentru sterilizarea animalelor de companie

  În perioada 9-10 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Gorj și ai Asociației PRO Animals Târgu Jiu, au desfășurat o campanie de informare, menită să-i responsabilizeze pe cei care dețin animale de companie.

  „Astfel, obiectivul principal al acțiunii a fost sterilizarea animalelor de rasă comună, un element esențial în ruperea lanțului de înmulțire necontrolată care, de cele mai multe ori, are un final nefericit: abandonul. Activitățile s-au realizat în orașul Târgu-Cărbunești și în comuna Dănești iar, pe lângă importanța sterilizării, întreaga echipa a abordat și alte teme, precum adopțiile responsabile și microciparea. Împreună, suntem convinși că vom putea îndeplini obiectivul nostru comun, acela de a proteja animalele”, a transmis IPJ Gorj.

  În Târgu Jiu numărul animalelor fără stăpân este greu de precizat. Pe lângă cele peste 500 de patrupede aflate în padocul pus la dispoziție de autorități, sunt și câteva sute de câini liberi, pe străzi.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: