spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialLegume și fructe donate instituțiilor sociale din Gorj

  Legume și fructe donate instituțiilor sociale din Gorj

  Campania națională „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” s-a desfășurat în perioada 20 – 24 noiembrie în județul Gorj. Acțiunea a presupus strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari din cadrul Strategiei Naţionale de Acțiune Comunitară și donarea lor unor familii aflate în dificultate sau unor instituții sociale de pe raza județului Gorj.

  „În cadrul acestei ample activități, din partea Inspectoratului Școlar Județean Gorj (reprezentat de doamna inspector școlar general, prof. dr. Marcela Mrejeru, și de către alți inspectori școlari) s-a mers la ,,Centrul maternal” și „Centrul de zi” din cadrul „Complexului de Servicii și Alternative la Protecția Rezidențială” din Târgu Jiu, pentru donarea de legume și fructe.
  Tot în cadrul acestei activități, trei familii din satul Turcinești au primit, din partea instituției noastre, legume și fructe. Voluntariatul S.N.A.C. din Gorj implică altruism, compasiune și empatie.
  Inspectoratul Școlar Județean Gorj susține implicarea elevilor în activități menite să le dezvolte spiritul de inițiativă și abilitățile antreprenoriale, promovează cetățenia activă și voluntariatul, acesta fiind un mod excelent pentru adolescenți de a învăța să fie empatici, de a se dezvolta personal și profesional“, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: