spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăSocialMiruna Niculescu cucereşte scena!

  Miruna Niculescu cucereşte scena!

  Talentul şi seriozitatea sunt doar două calităţi ale unei tinere artiste care visează să ajungă pe culmile succesului. Este vorba de Miruna Niculescu, o fetiţă talentată de numai 11 ani, din Târgu-Jiu, cu o voce senzaţională, care până la vârsta ei a cunoscut deja o parte din lumea muzicală. Aceasta a obţinut numeroase premii şi diplome la diverse concursuri, fiindu-i apreciat talentul muzical de către artişti mari din ţară.

  miruna-1

  Miruna este elevă în clasa a VI-a la Şcoala Generală nr. 6 din Târgu-Jiu. Chiar dacă are un talent muzical deosebit, Miruna spune că nu uită nici de şcoală şi chiar participă la olimpiade, învaţă foarte bine şi încearcă să îmbine arta cu învăţătura, deşi recunoaşte că uneori îi este greu. Tatăl Mirunei, Mitică Niculescu, spune că talentul său nu este unul moştenit, asta deoarece în familia lor nu există nimeni care să cânte. Părinţii sunt cei care au descoperit că fetiţa lor este înzestrată de când micuţa era la grădiniţă, tot ei fiind şi cei care au îndrumat-o să-şi urmeze visul. Mama fetei spune că la sfatul unor măicuţe din cadrul grădiniţei, dar şi a unor vecine care au ascultat-o pe Miruna şi au realizat că aceasta este talentată, au decis să o înscrie la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. „Practic, eu m-am apucat de cântat de la vârsta de 7 ani şi jumătate, dar eram mai mică, la grădiniţă am învăţat să cânt. Până atunci, cântam prin casă. La 7 ani, părinţii mei au hotărât să mă ducă la Palatul Copiilor să vadă dacă am talent sau nu. Nimeni din familia mea nu cântă”, a spus Miruna Niculescu. Miruna a cochetat şi cu chitara, însă vocea este cea care o recomandă pentru a fi o mare artistă.

  miruna-3

  Locul I la Festivalul „Coloana Infinitului”

  Prezentă la numeroase concursuri şi festivaluri din Gorj dar şi din ţară, Miruna a obţinut deja foarte multe diplome şi premii de care spune că este mândră. „Am obţinut premiul special oferit de juriu la Festivalul „Coloana Infinitului”, aici la Târgu-Jiu şi locul I. Am mai câştigat trofeul concursului la Concursul Judeţean din Târgu-Jiu, la Petroşani, locul I, la „Fii star în ţara ta!”, foarte multe concursuri”, a mai spus Miruna Niculescu. Tânăra artista spune că are şi favoriţi printre muzicienii deja consacraţi, aceasta spunând că îi place stilul Christinei Aguilera, iar din ţară apreciază muzica lui Horia Brenciu. În următoarea perioadă, Miruna îşi doreşte să ajungă şi la Festivalul Naţional „Mamaia Copiilor”. De asemenea, aceasta a participat şi la preselecţiile pentru concursul de talente „Next Star”.

  miruna-4

  Cântă la nunţi şi botezuri

  Deşi are doar 11 ani, Miruna cucereşte cu vocea ei şi a fost invitată să cânte deja şi la anumite evenimente, respectiv la nunţi şi botezuri. Deşi sunt sceptici în ceea ce priveşte industria muzicală din România, părinţii fetiţei spun că sunt decişi să o sprijine pe Miruna să ajungă acolo unde îşi doreşte. Pe pagina mamei Mirunei, Lory Niculescu, pot fi găsite o mulţime de videoclipuri cu aceasta.

  Se vede medic militar

  Miruna ne-a mărturisit că deşi îşi doreşte să evolueze în domeniul muzical, are şi alte planuri măreţe. Pe viitor, îşi doreşte o carieră în medicină, aceasta spunând că se vede profesând şi ca medic militar deoarece vrea să salveze vieţi. „Mi-aş dori să devin medic militar, dar şi un muzician foarte priceput”, a mai spus Miruna. Chiar dacă va alege la un moment dat medicina, tânăra solistă nu poate sta departe de muzică şi spune că nu va renunţa la această pasiune. Cu siguranţă o vom vedea pe marile scene muzicale din ţară şi de ce nu din străinătate. Miruna Niculescu va putea fi văzută şi ascultată la una dintre ediţiile viitoare al emisiunii „Acces la Cultură”, difuzată în fiecare joi, de la orele 20:00, la postul Acces TV.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: