spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesO tânără care a rămas cu sechele îngrozitoare după un accident are...

  O tânără care a rămas cu sechele îngrozitoare după un accident are nevoie de ajutor pentru a reveni la o viață normală

  O tânără în vârstă de 20 de ani, care trăiește în prezent în municipiul Motru, are nevoie de ajutor pentru a putea avea o viață normală.

  Alexandra Nicoleta Iacob s-a născut într-o comună din județul Prahova, dar în toamna anului 2019 a suferit un accident de circulație, iar viața ei s-a schimbat total.

  „În urmă cu 1 an și 3 luni, mai exact pe data de 14 octombrie 2019, Alexandra a fost implicată într-un accident rutier pe D.J. 101 G, fiind pe scaunul din dreapta al șoferului.

  Până la data respectivă când s-a produs acest dezastru era o tânără fericită, cu viața înainte perfect sănătoasă, cu toate abilitățile normale și capacitatea de a lucra. Avea două job-uri, era înscrisă la școala de șoferi, urmând să obțină permisul categoria B, dar acel nenorocit accident ia luat dreptul la o viață normală. Avea familia lângă ea și o susținea din orice punct de vedere.

  După producerea dezastrului, viața normală pe care o ducea s-a oprit ca urmare a incapacității de a mai putea merge, fiind trei luni în corset gipsat și următoarele cinci luni în scaun cu rotile“, este mesajul transmis pe Facebook de Daniela Crînjan, o voluntară care s-a implicat în multe campanii umanitare.

  Are nevoie de kineto-tarapie și de o nouă operație

  În urma accidentului rutier, medicii i-au stabilit pus Alexandrei următoarele diagnostice: fractura a diafizei femurale (operată cu placa și șuruburi 33 copci) și fractura de odontoidă tip 3.

  „În prezent suferă de incapacitatea de a depune orice fel de efort fizic ( 5 ani de zile, termen stabilit de medicii din Spitalul Județean Ploiești), cu infirmitate si prejudiciu estetic.

  În prezent, are nevoie de kineto-terapie, urmând a doua intervenție chirurgicală la femur (scoatere plăcuței de pe femur).

  Locuiește cu mama și tatăl vitreg într-o locuință cu chirie, dar, din păcate, doar tatăl este salariat și nu își permit toate cele necesare pentru kineto-terapie și următoarea operație chirurgicală.

  Cerem ajutorul tuturor persoanelor cu suflet să o putem ajuta cu orice sumă sau distribuire pentru ca Alexandra să își atingă  scopul, de a fi un om normal din nou.

  Cont pentru donații:

  IACOB NICOLETA ALEXANDRA :

  RO89BTRLRONCRT0451534801

  Cu specificația «Ajutor»“, a mai transmis Daniela Crînjan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: