spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘcoala de vară, la final. Spectacol de închidere, la Teatrul Dramatic ”Elvira...

  Școala de vară, la final. Spectacol de închidere, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”

  Sâmbătă, 21 iulie a.c., de la ora 11.00, va avea loc, la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, spectacolul de încheiere a Școlii de Vară, parteneriat Român-Francez, al Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

  După spectacolul de deschidere de luni, 16 iulie, după cinci zile de cursuri de pian și vioară, elevii participanți vor face dovada sensibilității și a talentului. În aceste zile au avut ocazia să fie îndrumați de prof. Veronique Thual Chauvel (pian) și de prof. Claire Chauvel (vioară), absolventă a Conservatorului din Reims, și care a beneficiat, în Elveția, de îndrumarea violonistului român Ștefan Ruha junior. Organizatorii Școlii de Vară mulțumesc domnului director Cosmin Brehuță, al Teatrului Elvira Godeanu, pentru sala de spectacol pusă la dispoziție, domnului director al Școlii Populare de Artă, Alexandru Bratu, pentru că a dus mai departe acest proiect început de regretatul om de cultură Viorel Gârbaciu. De altfel, prof. Veronique Thual Chauvel a avut ideea să-i dedice spectacolul de deschidere a Școlii de Vară.

  De asemenea, organizatorii felicită părinții pentru grija acordată copiilor, și profesorii paricipanți: Narcia Iacob și Valentina Străjer (vioară), Viorica Sîrbu, Norica Voicu, Alina Diana Betej (pian) și prof. dr. Mihaela Sanda Popescu – coordonatorul acțiunii. Această manifestare este încă o dovadă că sufletul copiilor este mesagerul unui timp mai bun și mai curat. Așadar, sunteți așteptați la spectacolul de sâmbătă, ora 11.00, care va fi găzduit de Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: