spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăSocialTabără la Rânca pentru copiii de la CSCCH Târgu-Jiu

  Tabără la Rânca pentru copiii de la CSCCH Târgu-Jiu

  12 copii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap (CSCCH) Târgu-Jiu, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, se distrează în stațiunea Rânca, bucurându-se din plin de frumusețile stațiunii și de atmosfera de iarnă.
  „Însoțiți de angajați ai CSCCH Târgu-Jiu, copiii au ajuns la munte pe data de 13 februarie, fiind găzduiți timp 3 nopți și 4 zile într-o pensiune din stațiunea Rânca. Tabăra a fost organizată de către DGASPC Gorj, cu sprijinul unor oameni cu suflet mare și a sponsorizărilor primite din partea Lazăr Service și Multisolution. Le mulțumim, cu acest prilej, sponsorilor noștri și tuturor celor care contribuie la bucuriile făcute copiilor din sistemul de protecție specială.
  Copiii s-au bucurat că au ajuns din nou la munte și au fost încântați de zăpadă. Săniușul a fost o activitate care i-a captivat, aceștia nedespărțindu-se de săniuțe ore bune. După timpul petrecut în natură, cei mici s-au relaxat și s-au distrat în cabană, acolo unde au avut parte alte activități plăcute. Și, cum în mijlocul sejurului a fost Ziua îndrăgostiților, copiii au participat la Carnavalul Iubirii, o activitate care a presupus nu doar creativitate, recreere și socializare, ci și distracție pe cinste. Costumați corespunzător, participanții la carnaval s-au prins în joc și au marcat, astfel, o sărbătoare de neuitat”, a transmis directorul general Diaconescu Laurențiu -Claudiu.

  Tabăra de la Rânca este cuprinsă în programul activităților de recreere și socializare desfășurate în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: