spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSocialTârg caritabil cu decorațiuni de Paște, la Peștișani

  Târg caritabil cu decorațiuni de Paște, la Peștișani

  Bunicii Comunității din Peștișani continuă acțiunile caritabile. Cu ocazia sărbătorilor Pascale vârstnici au confecționat decorațiuni pe care le vor pune la vânzare. Cu banii strânși vor face fapte bune, ca și până acum, pentru semenii greu încercați de viață.

  Inaugurarea Târgului de Paște are loc vineri, 23 aprilie, la Centrul de zi din Brădiceni. Prețurile practicate pentru produsele hand-made vor fi simbolice și vor reprezenta o donație. Suma strânsă în urma acestei acțiuni va fi folosită pentru sprijinirea unui caz social deosebit sub egida ”Îndeplinește un vis”, caz ce va fi identificat de Comitetul Seniorilor compus din voluntarii înregistrați în proiectul ”Bunicii Comunității Peștișani”.

  “Dacă în urmă cu o lună vă surprindeam cu mărțișoarele handmade realizate de bunicii din Peștișani acum a venit rândul să vă impresionăm cu decorațiunile realizate de aceștia cu temă pascală. Astfel, pe parcursul ultimelor săptămâni vârstnicii din comuna Peștișani, beneficiari ai proiectului Bunicii Comunității, au realizat în cadrul atelierelor de creație mai multe tipuri de decorațiuni de tip handmade. Acestea vor fi expuse începând de vineri, 23 aprilie 2021 și până pe 28 aprilie în cadrul Târgului de Paște desfășurat în cadrul Centrul de zi ”Clubul Seniorilor” de la Căminul Brădiceni. În perioada următoare târgul va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 9-14”, au transmis organizatorii.

  Târgul este organizat de Bunicii Comunității în parteneriat cu Asociația ”Fiii Satului Frâncești din Gorj” și este un târg caritabil.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: