spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăSocialAu venit biletele pentru pensionari

  Au venit biletele pentru pensionari

  Biletele de tratament din seria cu numărul 3 au ajuns ieri la Casa Judeţeană de Pensii. Potrivit reprezentanţilor CJP Gorj, şi pentru această serie au rămas peste 40 de locuri nerepartizate la staţiunile Bala, Covasna, Moneasa, Geoagiu şi Olăneşti.

  casa-pensii

  Plecarea pentru această serie va fi în perioada 18 – 20.03.2016, la stațiunile Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa și Olăneşti. Lista cu persoanele care au primit repartiție se află afișate la sediul instituției și pe pagina web. Titularii se pot prezenta pentru ridicarea biletelor în zilele de 07, 08, 09, 10, 14 şi 15 martie 2016, prezentând cuponul de pensie la luna ianuarie, actul de identitate și bilet de trimitere de la medicul de familie pentru stațiunea repartizată, iar locurile ce nu vor fi valorificate până pe data de 15 martie se vor redistribui pe 16 martie. Cele mai multe locuri nerepartizate din această serie sunt la Bala, respectiv 26, la Covasna un loc, la Moneasa 2, la Olăneşti 9 locuri, iar la Geogiu 4 locuri.

  Cereri pentru alte staţiuni

  Pană în prezent s-au primit peste 900 de cereri pentru bilete de tratament însă majoritate sunt pentru perioada de vară sau pentru staţiunile care încă nu au finalizat procedura de licitaţie cum ar fi Govora, Herculane, Felix, Călimănești-Căciulata, Techirghiol şi Mangalia. Următoarea serie va fi cu plecare în data 03 – 04 aprilie 2016, iar reprezentanţii Casei de Pensii speră să fie incluse în această serie și celelalte stațiuni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!