spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăSpecialAsociația Femeilor Gorjene l-a premiat pe studentul multimedaliat Mihai Alexandru Bratu

  Asociația Femeilor Gorjene l-a premiat pe studentul multimedaliat Mihai Alexandru Bratu

  Asociația Femeilor Gorjene, condusă e către Dr. Sanda Mischie, l-a premiat miercuri, într-un cadru festiv, pe studentul Mihai Alexandru Bratu, pentru merite excelente.

  Bratu este olimpic multimedaliat atât la nivel național cât și internațional, a fost elevul de aur al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, șef al promoției 2023, finalizându-și studiile liceale cu media zece, a fost singurul cu zece la bacul olimpicilor, este cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu, fiind, totodată, potrivit AFG, mândria Gorjului și a României, pe care a reușit astfel să o înscrie în rândul țărilor cu oameni supradotați intelectual.

  Pe lângă un premiu de 5000 de lei, studentul Mihai Alexandru Bratu a primit de la Asociația Femeilor Gorjene o diplomă onorifică și un buchet de flori. Diplome au primit și bunica tânărului student precum și tatăl lui. Bratu studiază acum informatica, la o universitate de elită din Olanda.

  AFG s-a implicat, în ultimii ani, la nivelul județului Gorj, într-o serie de proiecte menite să ridice, să promoveze și să susțină gorjenii de valoare. Din rândurile acestei asociații fac parte femei foarte apreciate la nivelul comunității, urmare a unei cariere profesionale de înaltă ținută și a unui comportament ireproșabil în societate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!